Лютов е дипломиран бакалавър по право в Лондон, специализира Международно

...
Лютов е дипломиран бакалавър по право в Лондон, специализира Международно
Коментари Харесай

Вижте кой е новият зам.-кмет по правни и административни въпроси ...

Лютов е квалифициран бакалавър по право в Лондон, специализира Международно бизнес право в Атина и приключва магистратура по Финансово право в Чикаго с фокус върху корпоративна и банкова неплатежоспособност и преструктуриране.

 

Придобива юридически опит в международни водачи в промишлеността като KPMG, Deloitte и CMS Cameron McKenna. Работи като съветник на частна процедура в областта на финансовото право, несъстоятелността, преструктуриранията и ръководството на капиталови активи.

 

“Направление “Правен и административен надзор ” заема основно място в процеса по построяването на доверие към общината. Визията ни за развиване на правната и административната активност има мощен антикорупционен фокус. Планираме да създадем ново звено, което да има една единствена цел - антикорупция.

 

Юридическите структури на Столичната община, със своя огромен екип и допир до голям брой сфери на правото, имат и голям капацитет да се трансфорат в място за обучаване и развиване на юридически гений и това ще бъде още един значим фокус на нашето ръководство. Желанието ни е да привличаме млади, енергични и способени адвокати, които обичат това, което вършат и желаят да се развиват кариерно ”, означи Лютов, представен от БНР.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР