Люта разправия гръмна след празниците между боса на Славия Венци

...
Люта разправия гръмна след празниците между боса на Славия Венци
Коментари Харесай

Благо се изпокара с бившия си шеф:„Като види микрофон, все едно вижда печено прасе!

Люта препирня гръмна след празниците сред боса на „ Славия ” Венци Стефанов и някогашния му подопечен на „ Овча купел ” Благой Георгиев, научи HotArena.

Двамата се оплюха взаимно, а Благо Джизъса даже заплаши Белия водач със съд. В основата на абсурда било тоталното отчаяние на Венци от непрекъснатите изневери и опустошения живот на ритнитопковеца, който заряза две дами и общо три деца, и сега върви с Русата Златка. „ Навремето го имаше за нещо собствен наследник, само че в този момент е изцяло наскърбен от неуспеха му ”, разправят в „ Славия ”.

Всичко почна от думите на 69-годишния Венци, че към този момент не брои Джизъса за жив. „ Продуктът на „ Славия ” Благой Георгиев? Аз съм го не запомнил този артикул. Или най-малко този артикул не е нашият. Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете, идва да се прави на смешник в „ Биг Брадър ", продава къщата..... Не е моят Благо това. Не е този, който аз познавах ", тъжно означи Стефанов. Той добави, че през май Джизъса се самопоканил на тържеството в „ Славия ” по случай спечелването на купата, макар че към този момент не го смятат за техен.
Благой Георгиев на собствен ред опонира язвително: „ Той като дава тези изявленията, настройва всички почитатели на „ Славия ” и хората против мен. Като види микрофон, все едно вижда печено прасе. Нарани ме, тъй като съм го чувствал непосредствен “, сподели Джизъса и разясни, че преди време Стефанов е изкарал доста пари от прехвърлянията му от „ Славия ” в чужбина, написа " Уикенд ".

Оказа се, че Венци Стефанов години наред се опитвал да внуши на Благой да си опича акъла и да постави ред в персоналния си живот. Белия Вожд, който загуби сина си Димитър след нападение преди доста години, приемал Джизъса като свое дете. Още в школата на „ Славия ” му опъвал ушите да не прави нелепости, а по-късно го покровителстваше. Изисквал обаче от него да има устойчиво семейство. Вместо това Джизъса тотално се провали, като заряза две дами подред. Първо се раздели с някогашната гимнастичка Христина, от която има две деца. Първоначално, до момента в който годеницата му беше бременна, Благой й изневери обществено с фолк певицата Лияна, напущ на набожността си. „ Тогава се намеси Венци. Успя да го убеди, че няма работа с нея, и би трябвало да се прибере при Христина. Благой тогава го послуша, събраха се още веднъж, само че по-късно я заряза дефинитивно ”, напомнят в „ Славия ”.

После Джизъса се ожени за татарката Есмер Омерова, от която също има дете. Венци приел това, само че споделил на Благо да се кротне и да престане с изневерите. Той му заречен, че ще бъде с Есмер и повече няма да кръшка. Само че най-после избяга при Русата Златка.
Това напълно вбесило Белия водач , който има дългогодишно другарство с Джизъса, и даже го е водил на море в имението си в Гърция. „ Не стига, че се е изрисувал целия като иконостас, ами и си провали живота ”, недоволствал Венци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР