Лют спор се вихри в пленарната зала на парламента защо

...
Лют спор се вихри в пленарната зала на парламента защо
Коментари Харесай

Гърми скандал в НС! БСП скочи на военния министър на Радев: Защо е секретен списъкът с оръжието?!

Лют спор се вихри в пленарната зала на Народното събрание за какво е конфиденциален описът с оръжието за Украйна, който се гледа на второ четене.

Като точка втора се гледа на второ четене даването безплатно на оръжие за Украйна. След като искане за вкарване на текстове на Българска социалистическа партия в закона не мина, от левицата желаеха директно лъчение по Българска национална телевизия и БНР, което беше също отхвърлено. Според Българска социалистическа партия по този начин на министъра се давал празен чек. Георги Свиленски изиска министърът да изясни какво се дава на Украйна.

Причината информацията да е класифицирана е, че в отчета се съдържа цялата информация за въоръжението на Българската войска. Така министър Димитър Стоянов стимулира засекретяването на информацията, откакто от Българска социалистическа партия оповестиха, че в други страни тази информация за помощта за Украйна се разгласява. Проф. Румен Гечев даже размаха телефон с линк към решенията на американския сенат. Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия пък се тормози от изявление на Радомир Чолаков, че непознатото разузнаване към този момент знаело какво имаме и какво даваме.

Не разсекретяваме листата, тъй като ни е позор. За една година износът ни е скочил от 1 на 6 милиарда за една година, сподели Делян Добрев. Така нямало да се излагаме пред чужденците.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР