Люси Иларионов и неговата половинка певицата Ани Хоанг определено бяха

...
Люси Иларионов и неговата половинка певицата Ани Хоанг определено бяха
Коментари Харесай

Люси Иларионов с трудно признание и ново начало

Люси Иларионов и неговата половинка певицата Ани Хоанг несъмнено бяха наранени финансово от неналичието на работа по време на пандемията и ограниченията, които бяха подхванати.

Как рецесията удари Люси Иларионов и Ани Хоанг, споделя от първо лице режисьорът на едни от най-известните клипове в попфолка. 

Иларионов не се тормози да признае своите проблеми, които го принуждават даже да разнася пици по домовете.

Иларионов също по този начин търси помощ и се надява светът по-бързо да се оправи с тежката обстановка. 

Виж още:

Оказва се, че Люси и Ани са вложили в отварянето на ресторант. Всъщност концепцията е била на Ани и се намира покрай София, в Елин Пелин.

По стичане на събитията обаче, отворили за първи път ресторанта на 12 март, само че се наложило да го затворят на... 13 март.

„ Имахме този непоносим шанс да отворим на 12-и март и на 13-и да ни затворят “, показа Иларионов.

Режисьорът споделя, че най-неприятното нещо е, че е работил върху това нещо с месеци, вложил си всичките си средства, тъй като знаеш, че ще отвориш, само че в един миг... „ просто загиваш “, искрено споделя Люси. 

Виж още:

Половината от продуктите, които са заредили за ресторанта, ги раздал на познати и чиновници на ресторанта. А по-късно готвачката предложила да се вършат пици и да се доставят по домовете.

След тази рецесия, бъдещето е неразбираемо, безапелационен е Иларионов, който обаче има вяра, че рано или късно нещата ще се подредят.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР