Людмила Костадинова не стана всеобща любимка, а изглежда, че и

...
Людмила Костадинова не стана всеобща любимка, а изглежда, че и
Коментари Харесай

В тази селска къща ли живее? Людмила от "Ергенът" показа завидни умения с мотиката

Людмила Костадинова не стана всеобща фаворитка, а наподобява, че и на Виктор Стоянов не му е фаворитка. Е, все ѝ подарява рози, само че скоро и тя ще си тръгне, настояват наши доверени източници. 

Междувременно Люси сподели в Instagram, че е от девойките, които умеят селската работа и не се срами. Няма и за какво да се срами, тъй като въпреки всичко върти мотиката по-добре от някои модерни мъже. Ергенката сподели по какъв начин прекопава градината, с цел да я приготви за доматите, както сама е написала.

Виж още: Полякиня без задръжки: Мишел Вайсщух се разхожда без сутиен измежду природата

 Instagram

Люси сподели и много остаряла селска къща, в която някои подозират, че живее. Истината обаче е по-различна! Най-вероятно става въпрос за дома на близки родственици, при които Людмила е отишла, с цел да прави това, което най-вече ѝ се отдава в дълбоката провинция.

Иначе в нета консуматори не се кефят доста на Люсмилка, както се е писала в Instagram. Пълно е с колажи и видеа с нея, които по-скоро я осмиват. Намират се и някои почитатели, които пазят Людмила. Именно те съпоставиха ергенката с фолк певицата Мира, само че от AliExpress.

Виж още: Паранормално събитие: Ванеса Хъджънс шокира всички със необичайно откровение 

Изображение: https://www.instagram.com/lusmilka1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР