Людмила Димитрова е на 42 години и е горда майка

...
Людмила Димитрова е на 42 години и е горда майка
Коментари Харесай

Трудно ще я познаете сега. Людмила успя да смъкне цели 18 килограма

Людмила Димитрова е на 42 години и е горда майка на 21-годишен наследник. Тя работи от дълги години в областта на търговията като търговски представител на разнообразни марки артикули. Признава, че поради спецификата на работата й поддържам връзка ежедневно с доста хора, а и като всяка жена е суетна и извънредно доста държи на своята визия. Людмила от Русе показа с читателите на delo.bg по какъв начин отслабна с 18 кг и 8 месеца по-късно се усеща прелестно, без да е качвала и кг!
Още в ранното си детство се занимавах интензивно с балет досега, в който разбрах, че ще ставам майка. Мога да кажа самоуверено, че постоянно съм била в страхотна физическа форма, даже и след раждането това не се промени.

След претърпяна автомобилна злополука, последствията от която бяха кома, многочислени вътрешни контузии и съвсем година обездвижване на легло, прекосих през редица оперативни интервенции и хормонални лечения. Именно тези лечения и дългото медикаментозно лекуване оказаха най-голямо влияние върху тялото ми.
Качих доста килограми – от 55 кг, станах 76 кг…
Чувствах се подута, непривлекателна и извънредно дискомфортно. Стресът беше голям! Загубих самочувствието си, затворих се в себе си, а аз съм извънредно обществен човек. Всичко от този миг нататък за мен потегли стремително надолу.

Последва разлъка със брачна половинка ми, изгубих предпочитание да поддържам връзка, да се срещам с хора, да излизам, да се забавлявам… Депресията тотално ме обзе и това продължи доста дълго. Хранех се нездравословно и не върших никакви физически извършения. Бях се примирила…
Преди 3 години започнах работа в един голям търговски холдинг, където работя и досега. Средата, в която попаднах и хората, с които ми се наложи да споделям, ме окуражиха да направя рестарт на живота си. Толкова ми беше омръзнало да се самосъжалявам, че
реших да поема надзор над живота си.

В края на март 2016 година започнах общоизвестната диета на Ваня Червенкова. Резултатите бяха бързи и това последователно стартира да връща вярата в мен и респективно самочувствието ми. При този хранителен режим режимът на хранене е на правилото на разделното хранене. Забелязах,че не арестувам вода и тялото ми се усеща добре. Имам продължителен гастрит, който след започването на диетата отшумя. Въпросната диета трае 12 дни и се повтаря през 2 разтоварващи дни, според от това какъв брой килограми желаете да свалите. Така за близо две седмици се минава през картофи, пиле, салати, риба, плодове и кисело мляко.

Започнах да отивам на фитнес 6 пъти седмично, с цел да употребявам кардио уредите. След месец започнах да върша извършения с леки гири и прекосих на други уреди към този момент, с цел да оформя релефа на отслабналото, само че с отпусната мускулатура тяло. Като през всичкото това време, с изключение на вода – най-малко 2 литра дневно, чисто кафе и чай без захар, мляко и подсладители не одобрявах никакви други питиета.

Три месеца по-късно след този прецизно спазван от мен режим и постоянни тренировки в залата резултатът е повече от страховит!
8 месеца, откакто си сложих за цел да отслабна съм минус 18 кг, още веднъж се почувствах в добра физическа форма.

Щастлива съм, още веднъж отзивчива и отворена към всичко и всеки. Вече ми е задоволително 1/3 от количеството храна, което гълтах преди диетата, с цел да съм сита. Метаболизмът ми още веднъж работи на бързи обороти. Старая се да се храня по 5 пъти дневно с богати на протеини артикули, зеленчуци и доста вода.
Намалих приема на въглехидрати до най-малко.

Сега съм се фокусирала върху създаване и оформяне на мускули, задържане на постигнатото тегло и желанието да съблюдавам здравословен и уравновесен метод на живот. След решението ми да се погрижа за тялото си се усещам по-сигурна в себе си във всеки аспект от живота си.

Да започнеш е най-трудното!!! Здравето е над всичко! Душата би трябвало да се усеща удобно в тялото, с цел да се води пълностоен метод на живот. Пожелавам триумф на всички в нелекия дуел с килограмите!

Инфо: Дело

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР