Людмил Хаджисотиров-Удо призна, че воденият от него Рилски спортист е

...
Людмил Хаджисотиров-Удо призна, че воденият от него Рилски спортист е
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров след реванша с Невежис: Почти всички играчи играха много под потенциала си

Людмил Хаджисотиров-Удо призна, че воденият от него Рилски състезател е играл доста под опциите си в срещата реванш с литовския Невежис. Младият експерт призна, че занапред следва доста работа с играчите:

 Рилски състезател загуби от Невежис с 29 точки разлика
Рилски състезател завърши присъединяване си в Европа

Самоковци отстъпиха на литовци

" Според мен играчите надали не си мислеха за идващия стадий. Това, което направихме в Литва, беше доста положително, само че Невежис е извънредно мощен тим в нахлуване със страхотна пукотевица. Започнахме мача прекомерно напрегнати и пренавити. Първото полувреме имахме проблеми в нахлуване с доста обстановки, в които изпуснахме единствено поради напрежението. Отделно им позволихме да стартират да вкарват, да придобият самочувствие. Изиграхме едва второ полувреме, изключително в отбрана, и това се отрази на крайния резултат.

Почти всички играчи играха доста под капацитета си и аз чакам доста повече от тях като самостоятелен принос. Явно имаме още доста да работим. Всички имахме предпочитание да преминем в идващия кръг на квалификациите, за жалост не се получи. Тепърва би трябвало да свършим доста работа, тъй като в случай че играем по този метод, ще ни е доста мъчно. Можем доста повече ".

 Снимка 295746
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР