Любознателна и отворена към света. От затворените отшелници се получават

...
Любознателна и отворена към света. От затворените отшелници се получават
Коментари Харесай

10 неочевиди признака, че жената е добра в леглото

Любознателна и отворена към света.
От затворените отшелници се получават единствено красиви полови фанатици, само че не и богини на секса. Ако човек е отворен и поддържа връзка със света с възторг, стреми се да го опознава посредством нови запознанства, другарство, взаимоотношение, значи той не се опасява от своята природа и потребности, в това число и от полови. Когато не се страхувате да изучавате сексуалността си, ще се научите да я ограничавате, дозирате и управлявате. Тогава ставате забавна и обект на любознание дали сте толкоз положителни в практиката, колкото във вашата философия за секса. И няма заплаха да се неуспехите, тъй като не спирате да се учите и да споделяте знанията си.

Вашето подушване е добре развито.
Ако понякога ви се коства, че острото ви подушване е завещание от минал живот, в който сте била куче, можем да ви поздравим: вие сте отличничка в секса. С подобен усет е мъчно да не „ надушите “ положителните феромони на положителния секс сътрудник. Няма да се задоволите даже с най-красивия, образован и надарен сътрудник без той да има подобаващ полов капацитет. Вие самите „ ухаете “ на секс и търсите ухажор с този мирис, с който е невероятно да останете като безчувствена талпа леглото.

Имате огромно възприятие за комизъм.
Изследователите показват директна връзка сред възприятие за комизъм и полови качества. В секса не можете да бъдете сериозен и надут пингвин. Работата ще се провали и "пингвинът " ще бъде компрометиран. Ако подхождате към тази област от живота с комизъм, знаете по какъв начин да се смеете на себе си, обезвреждате пикантна или деликатна обстановка с уместна смешка, нямате цена и в секса. Чудесното възприятие за комизъм - единствено по себе си е оргазъм, даже и без секс. Ако вършиме обич освен с схващане на технологията, само че и на непредсказуемостта на развиването на обстановката, умеете красиво да се пошегувате с тона, знайте по какъв начин да я дъвчете красиво, сексът с вас постоянно ще бъде на висота.

Вие сте интелектуално подкована
Според изследване на Лондонския кралски лицей умните хора са доста по-умели в любовните игри. Сред 2000-те участници в опита (от 20 до 65 години), те са разпознали най-интелигентните и се оказа, че те, за разлика от по-малко интелектуално участници, са имали два пъти повече оргазми. Въпреки че има и друго мнение по този въпрос - прекомерно умният мозък пречи да се отпусне в интимна непосредственост и да разреши на собственичката си скотски секс и безусловни оргазми. Затова, в случай че сте умни, ще намерите в себе си ресурсите, с цел да станете съвършената държанка. Ако сте надалеч от Нобеловия лауреат, можете също да разчитате на високи равнища в класацията на най-хубавите любовници - инстинктите ще ви оказват помощ.

Вие не сте прибързани и придирчиви към храната
Когато човек яде умишлено, без да бърза и се радва на процеса, наслаждавайки се на всеки залък, доста евентуално е той да е отличен и в леглото. Селективността и небезразличието към процеса на хранене ви издава, че сте гурман, който рядко е изборен единствено към храната. Ако това не се отнася до вас, няма значение. Започнете да ядете на драго сърце, отделете време, създайте кулинарни обичаи и ритуали. Възможно е по-късно и в делата на любовта да сте по-умела, а атмосферата в спалнята ви ще стане по-еротична.

Вие сте ловка в шофирането
Забелязали ли сте, че водач, който се държи решително на пътя, добре се ориентира в непознати терени и направления, бързо открива места за паркиране и елементарно управлява пътуването, се оказва сръчен и в живота. Същото може да се каже и за високите полови качества на човек, който съвършено кара кола. Карате ли добре автомобил? Ако отговорът е да, тогава в спалнята, най-вероятно, сте добра партньорка и не се страхувате от опити.

Вие сте прелестна танцьорка
Вие знаете, че на положителния танцьор нищо не му пречи. Напротив, танцът оказва помощ да се отпуснете, да изследвате опциите на вашето тяло, да упражнявате нужните мускули и еластичност. И това без да загатваме половата сила, която зарежда танца. Гледайки танцьорка, ние постоянно неумишлено се транспортираме с нея в леглото, подозирайки, че щом тя е такава в танца, то и сексът с нея несъмнено няма да е отегчителен. Ако сте ненадмината танцьорка, то единствено може да се завижда на колегата ви.

Увличате се от политика
Друго изследване на американски учени потвърждава, че хората, които са въодушевено се интересуват от политиката, следват новините в тази област или са директно ангажирани с политически въпроси, са полово по-привлекателни от тези, които подценяват вести от политици. А оргазмите с политическите любовници са по-чести и по-ярки. Защо? Не питайте. Такава е статистиката, само че тя знае по-добре.

Вие сте левичарка?
Компанията LELO, чиито чиновници са провели изследване, с цел да сравнят удовлетвореността от половия живот на левичарите и на десните, споделят, че сте невероятна късметлийка. Имате доста повече шансове да знаете всички наслади на любовта и да бъдете запомнени от колегата ви като виртуозна в секса, в сравнение с дамите с десни ръце. Според изследване, 86% от левичарите се гордеят с интимния си живот, до момента в който единствено 15% от десниците получават същото наслаждение от секса. Може да се допусна, че ще постигнете нирвана в секса, в случай че и вашият сътрудник се окаже левичар./
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР