Любовта винаги ни изненадва с нещо и никога не знаем

...
Любовта винаги ни изненадва с нещо и никога не знаем
Коментари Харесай

Избери си сърце от 1 до 9 и виж късмета си в ЛЮБОВТА

Любовта постоянно ни изненадва с нещо и в никакъв случай не знаем какво ще ни се случи. Искаш ли да видиш какъв е любовният ти шанс? Избери си сърце от 1 до 9 и виж какво ти се пада в любовта:
1. Имаш доста какво да очакваш в любовта в идващия месец! Очаква те доста забавна първа среща с човек, с който можеш да очакваш доста сериозна връзка, в случай че търсиш тъкмо това. Ще има и вълнуващи нощи, доста първи трепети... и какво ли още не!
2. Най-хубавото в любовта се случва тъкмо тогава, когато минимум очакваш. Чака те незабравимо предложение за брак или предложение за взаимно общуване.
3. Няма по-голямо благополучие от това да чуеш, че някой те обича – откровено, с години и в никакъв случай не ти е споделял, тъй като се е страхувал по какъв начин ще реагираш. Очаква те доста откровено самопризнание в обич, от което ще ти се подкосят краката!
4. В любовта няма какво да очакваш, в случай че самичък не дадеш нещо от себе си. Отвори сетивата си за хората, отвори сърцето си за нови прекарвания и любовта ще пристигна без въобще да схванеш по кое време и по какъв начин! Очаква те любовна магия в доста скоро време.
5. Стара обич ще изиска още веднъж да имате връзка, тъй като ще е премислил какво е сбъркал и ще желае да се поправи, тъй като не може да живее без теб. Не е ли изненадващо?
6. Някой ще се опита да скапе щастието ти, само че ти не се тревожи, тъй като същинската обич не може да бъде сломена от никой, най-малкото от човек, който просто желае да поплете малко интриги и да си тръгне. Любовта, която имаш, е по-силна от всичко и напълно скоро ще схванеш това.
7. Най-хубавият шанс на теб се пада – чака те огромна вест за бебе! Време ти е да откриеш какъв брой е огромно щастието от това да бъдеш родител. Очакват те незабравими месеци, изпълнени с трепетно очакване.
8. Вярваш или не, любовта от пръв взор ще те навести. Ще видиш човек, от който ще ти се подкодят краката и няма да повярваш по какъв начин до момента си живял без него. Очаква те бурна и доста същинска връзка.
9. Най-голямото благополучие в любовта се пада на теб – през 2021 година те чака женитба! Незабравима, луда и доста красива. Няма време за чудене, започвай подготовката за най-щастливото събитие в живота ти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР