Любовта невинаги ни носи радост. Понякога преминаваме през заблуди, разочарования.

...
Любовта невинаги ни носи радост. Понякога преминаваме през заблуди, разочарования.
Коментари Харесай

Женско помагало: 5 знака, че вие сте само резервен вариант за него

Любовта не всеки път ни носи наслада. Понякога прекосяваме през заблуди, разочарования. Когато сме влюбени и страстите ни не са споделени е доста елементарно да бъдем подведени за искреността на взаимоотношенията ни. Случва се сътрудникът, който сме избрали да не гледа на нас съществено, а като на алтернатива, авариен вид, моментно развлечение. Дали и вие се намирате в такава любовна илюзия, вижте в идващите редове.

Той ви звъни единствено при потребност
Освободило му се е време, прави му се секс, нуждае се от помощта ви... Това са единствено част от признаците, че за него вие сте авариен вид. Случайните позвънявания и текстови известия не демонстрират съществени планове към вас. Колко постоянно откакто сте комуникирали, той „ изчезва “ за няколко дни, седмици? А когато се завърне постоянно желае нещо от вас, нали? Не се самозалъгвайте! Когато един мъж има сериозен интерес, той ще се нуждае непрекъснато от компанията ви.

Не сте му приоритет
Заедно сте, само че наличието му демонстрира, че вие не сте приоритет за него. Вашите стремежи, страсти, остават незабелязани. Често липсва на ваши празници, моменти, които са значими за вас, в същото време вие също може да не присъствате на събиране проведено от него.

Вижда се с „ приятелки “
Какво знаете за неговите приятелки? Наистина ли са такива или му носят избрани изгоди – полови? Колко постоянно вие присъствате на тези срещи? А може би ви е споделил, че желае връзката ви да е отворена и всеки от вас да се вижда с други хора? Това са единствено дребна част от въпросите, на които е добре да си отговорите, тъй като в случай че отговорите на тях не ви харесат, може би значи, че вие сте единствено алтернатива за него и нищо повече.

Често ви лъже
Лъжата боли и никой не желае да я вижда в лицето на обичания човек. Лъжата унищожава основите на една връзка и тя е сигнал, че взаимоотношенията с този човек не биха се развили в позитивна за нас посока. Малките неистини пораждат огромни измами. Ако постоянно се чувствате предадени от индивида, към който изпитвате мощни страсти, това е знак че за него сте единствено алтернатива.

Иска ви пари
Да поискаш помощ, даже финансова, от обичания човек, не е нещо ненормално. Но използвачът постоянно може да бъде разпознат. Той не прави дарове, тъй като „ в никакъв случай няма средства “. От друга страна, постоянно знае по какъв начин да размекне индивида до себе си, с цел да му измъкне това, което му е належащо. Ако вие за него сте единствено запаса, той няма да се поколебае да ви изиска пари, които евентуално няма и да ви върне или да си изиска подарък. В същото време не би намерил метод да ви върне жеста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР