Любовта не е лесно нещо, но е движещата сила в

...
Любовта не е лесно нещо, но е движещата сила в
Коментари Харесай

Кобрата със загадъчно послание към Андреа и куп разкрития за Джени Суши

Любовта не е елементарно нещо, само че е движещата мощ в нашия живот. Ще забележим по какъв начин ще се наредят нещата. С Андреа се разделихме, само че не се знае нищо. Продължаваме напред и имаме вяра в хубавото бъдеще, съобщи Кубрат Пулев в предаването " Тази заран " на bTV. Боксьорът добави, че си е направил нужните заключения от абсурда с журналистката Джени Равало.

" Аз съм шегобиец, само че от време на време хората не схващат моите смешки. Трябва да си ги измервам. Имаше всякакви експерти, които чакаха Джени Суши да ми вземе 1 милион, да ми източи парите. Това са нелепости. Не съм умъртвил човек, това е просто една целувка ".

" Справедливостта спечелва. Знам, че не беше вярно. В България се целуваме за здрасти и довиждане, в Европа като цяло е по-различно от Щатите. Не чакам по-нататъшно развиване. Беше забавно за хората - вместо да гледат сапунени сериали, гледаха обстановка от същинския живот. Вярно, на мой тил, само че... В един миг Джени спря да си подвига телефона - както беше с нас на празненство, както цяла нощ яде и пи за наша сметка. Сега отново подвига на хората от моя екип. Изводът е, че преди да целунеш, би трябвало да попиташ. Но става много изсъхнало и дървено - прощавай, мога ли да те целуна? Това е ситуацията в актуалния свят. Невинаги можеш да усетиш какво усещат другият човек ", приключи Кобрата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР