Любовта на Марика Фрушо към Наполи не познава граници. Надарената

...
Любовта на Марика Фрушо към Наполи не познава граници. Надарената
Коментари Харесай

Едрогърда фенка на Наполи обеща: Събличам се гола при титла!

Любовта на Марика Фрушо към Наполи не познава граници. Надарената хубавица даде обещание да се съблече гола при купа на обичания й тим. Тя даде дума, без значение, че нощес нейния тим загуби с 0:1 визитата си на Интер, само че продължава да води в класирането с пет точки преднина пред втория Милан.

Още преди години Марика Фрушо публично бе приета за спортната тв водеща с максимален бюст.



През 2020-а сексапилната брюнетка направи стриптийз непосредствено в ефир след извоюваната от Наполи Купа на Италия. Въпреки че няма задръжки, Марика изрично отхвърля да се снима в порнофилми.



Наскоро тя отпразнува своя 43-ти рожден ден - родена е на 3 януари (зодия Козирог), само че по фотосите проличава, че може да постави в дребния си джоб много по-млади от нея девойки, които единствено могат да цъкат с ецик и да й завиждат. А наред с това Марика да бъе и част от мокрите сънища на мъжете и по-специално на фетовете на Наполи.



Освен ТВ водеща, Фрушо е още звезда в Инстаграм, модел, кореспондент, както и инлфуенсър. Тя е огромна фенка и на Марадона, защото има татуировка на ръката с годината на учредяване на клуба - 1926-а, а профилът й в Инстаграм е marikafruscio10. Впрочем, по същия метод са изписани и профилите й във Facebook и Инстаграм.



Марика се появява и в доста телевизионни сериали, приключила е локален италиански университет със компетентност " Масови медии ". Според информацията в италианските медии, тя произлиза от положително локално семейство, само че не желае да разкрива обществено имената на родителите си. Христянка е, има по-малка сестра Фатима.



Марика Фрушо не обича да приказва за персоналния си живот, само че по публични данни няма деца, няма брак и няма мъж до себе си сега. 164-сантиметровата хубавица тежи 57 кг, а ограниченията на тялото й са 36-25-37 (в инчове). Нетният годишен приход на Марика е към 2 милиона $.

Любимата храна на Фрушо е пица, което надали учудва някой, само че чества Хелоуин всяка година. Марика има 824 хиляди почитатели и 5 321 изявления в своя Инстаграм
акаунт към ноември 2021 година Едрогърдата русокоска обича постоянно да посещава разнообразни заведения за хранене, а също по този начин е и огромна любителка на животните - има котка.

Клюките на Апенините гласят, че Марика Фрушо постоянно има срещи с доста известни футболисти...







Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР