Любовта на Бога я подобрява в личен, родови, народен и

...
Любовта на Бога я подобрява в личен, родови, народен и
Коментари Харесай

Ударите по Израел започнали със знамение? Духовните сили на Космоса ни помагат за чистене на кармата

Любовта на Бога я усъвършенства в персонален, родови, национален и всемирен проект, споделя астрологът Филип Филипов

На 14-15.04 Луната задейства много натоварен Голям квадрат сред Слънцето, Венера, Меркурий, Ерида, Лунните възли и Церера. Това прави трендове от интензивни прекарвания, комплицирани страсти и кармични процеси. Това разяснява астрологът и физик от Варна Филип Филипов, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. 

„ Бъдете изключително деликатни и намалете риска по отношение на вас и околните ви, в случай че тази настройка попада на значими места от хороскопа ви или в хороскопите на вашите близки “, написа той в своята Facebook страница. 

С рационално държание и благодарение на науката за Живия Космос, човек еволюира без значение комплицираните прекарвания, разяснява физикът-астролог. 

 

Изглежда се оказва, че денят за ударите по Израел не е селекциониран инцидентно. 

Вчера Филипов предизвести за доста мощна кармична, само че позитивна настройка: „ В интервала 12-20.04 работи Равностранен триъгълник сред съответствува Юпитер-Уран-Селена, Церера и Лилит. По този метод, две мощно подчертани кармични точки от Луната взимат присъединяване в хармонична фигура. Това значи, че процесите на кармично равнище както в негативно отношение, по този начин и в позитивно отношение, ще бъдат задействани като защита и отбрана по отношение на всички процеси свързани със фамилията и рода (Церера) и Духовните сили на Космоса (Юпитер-Уран) “, изясни той.

„ Тази настройка е изключително удобна за хората, които желаят да пречистят своя живот от кармическите недоразумения на предишното. Това важи най-много за фамилните връзки и процесите в рода. Чрез вътрешен глас и верен нравствен метод, могат да се задействат нужните запаси за филтриране на кармата както в самостоятелно по този начин и в родово отношение “, написа астрологът. 

Той предлага на хората да ревизират своите хороскопи и въздействието на това хармонично кармическо галактическо комбиниране по отношение на персоналните им звездни карти посредством линка astramen.com/k/1273984. 

Любовта на Бога пречиства кармата в персонален, родови, национален и всемирен проект, прибавя Филипов. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР