Любовта може да е толкова красива, но за съжаление понякога

...
Любовта може да е толкова красива, но за съжаление понякога
Коментари Харесай

Тези 3 зодии не вярват в истинската любов

Любовта може да е толкоз красива, само че за жалост от време на време предизвиква и болежка. Мнозина са го претърпели, а някои даже имат толкоз неприятни мемоари, че изцяло са изгубили религия в същинската обич. Но дали тяхното обезверение не е обвързвано със звездите? Тук ще научите кои са най-скептичните зодии.

Близнаци

Ако някой се съмнява в концепцията за любовта, то това са Близнаците. Затова връзките на този зодиакален знак нормално са краткотрайни. Драги Близнаци, да не би да изпитвате прекомерно огромен боязън от обвързване? Ако си позволите да се влюбите, може би ще се убедите, че същинската обич въпреки всичко съществува!

Скорпион

Никак не е елементарно да се поддържат хармонични връзки със Скорпиона. Защото този знак по природа е мнителен и ревностен. Така той вреди само на себе си. Още при започване на връзката Скорпионът трансферира в главата си евентуалните опасности, рискове и възможния й неуспех. Да се влюби непринудено?! Не, разсъдъкът му не би го позволил.

Овен

Овенът знае напълно тъкмо какво желае. Свободата и независимостта във връзката са главните му цели. На този огнен знак му е мъчно да се доверява и да търси поддръжка, тъй като се опасява прекомерно доста да не бъде засегнат. Пътят към сърцето на Овена не е лек – по тази причина и не има вяра, че някой ще успее да го завоюва.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР