Любовта към музиката е нещо, което се споделя от почти

...
Любовта към музиката е нещо, което се споделя от почти
Коментари Харесай

Кои са любимите музиканти на някои от най-известните изпълнители

Любовта към музиката е нещо, което се споделя от съвсем всички по света. Всички имаме свои характерни усети и избрани реализатори или групи, които в действителност обожаваме.

Но от време на време е елементарно да забравим, че даже най-големите звезди в света имат избрани хора, на които се възхищават повече от всеки различен. Дори тези музиканти, които в този момент наподобяват на върха на света, в миналото са били просто деца, разкрили обичаните си звуци за първи път и осъзнали, че музиката е тяхната пристрастеност. Да забележим 11 известни изпълнителя и техните изненадващи (поне за нас) любимци измежду музикантите, които сортират от Stars Insider. 

Джъстин Бийбър - Korn
 Снимка 587119
 

Eдно от най-разпознаваемите имена в поп музиката и престолонаследникът на жанра от доста години, Джъстин Бийбър постоянно е бил прям, когато става въпрос за контраста сред музиката, която прави, и музиката, която слуша. Оказва се, че една от най-слушаните групи на Бийбър е ню-метъл групата Korn.

Лана Дел Рей - Еминем
 Снимка 587120
 

Лана Дел Рей е говорила доста за любовта си към Nirvana и гръндж ерата на рокендрола, само че има и някои скрити любимци. Оказва се, че рапърът от Детройт Еминем има доста особено място в сърцето на певицата, като твърди, че е трансформирал живота ѝ като тийнейджърка.

Кание Уест - Red Hot Chili Peppers 
 Снимка 587121
 

Кание Уест е човек, който мъчно може да се дефинира. Влиянието върху стила му - също. Известният рапър и продуцент наподобява черпи ентусиазъм от целия музикален набор. Фактът, че обичаната му група е Red Hot Chili Peppers, единствено удостоверява това.

Деми Ловато - Lamb of God
 Снимка 587122
 

Бившата актриса и сегашна музикална сензация Деми Ловато има доста разнообразна кариера през годините - от детски шоута и филми на Disney до поп химни и даже опити да се изяви в ар енд би сцената. Оказва се, че нейният музикален усет е също толкоз разнороден, колкото и кариерата ѝ. Една от обичаните ѝ групи е Lamb of God.

Тейлър Суифт - Sigur Rós
 Снимка 587123
 

Тейлър Суифт има уязвимост в сърцето си към енигматичната ембиънт рок група Sigur Rós. Веднъж тя споделя на интервюиращите, че те я вършат щастлива и я водят " в страната на фантазиите ".

Майли Сайръс - Radiohead
 Снимка 587172
 

Майли Сайръс е друга звезда, която стартира в малкия екран, само че продължи кариерата си, занимавайки се с музика. И до момента в който рок и кънтри икони като Стиви Никс и Доли Партън постоянно ще заемат особено място в сърцето на Сайръс, певицата постоянно е давала първото място в листата си на Radiohead. За страдание, това удивление се трансформира в опустошаване, когато групата отхвърли поканата да се срещне със Сайръс зад кулисите по време на премиите Грами през 2009 година

Пол Маккартни - St. Vincent
 Снимка 587173
 

Пол Маккартни признава, че не всеки път е в крайник със актуалните музикални трендове, само че е дал всичко от себе си, с цел да покаже своето почитание и удивление към виртуоза на китарата - американската певица St. Vincent.

Ники Минаж - Ения
 Снимка 587175
 

Ники Минаж потвърди, че е едно от най-успешните и устойчиви имена в рапа през последните години. Музикантът, на който се възхищава най-вече обаче, сигурно е огромна изненада. По време на изявление със Стивън Колбърт през 2018 година, Минаж разкри, че нежните мелодии на Ения я въодушевяват повече от всичко друго.

Адел - Керъл Кинг
 Снимка 587176
 

Адел няма потребност от време да мисли кой е нейният кумир. Тя казва без съмнение, че шедьовърът на Керъл Кинг " Tapestry " е нейният " обичан албум за всички времена ", като назовава Кинг " изумителен създател на песни ". 

Лейди Гага и Iron Maiden
 Снимка 587111
 

Поп сензацията Лейди Гага постоянно е била известна с това, че " населява " по-странната страна на поп музиката, цялостна с невероятни костюми и от време на време призрачни изображения. Оказва се, че изпълнителката би предпочела да бъде още по-отдалечена от поп жанра и се пробва да подражава на обичаната си група за всички времена: класическата метъл група Iron Maiden.

Риана - Мадона
 Снимка 587171
 

След пробива си през 2005 година Риана се трансформира в една от най-успешните певици в историята. Самата Риана е кумир на безчет хора по света. Неин персонален идол обаче е кралицата на попа от друга ера - Мадона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР