Любовта, както знаете, управлява света. Без това прекрасно чувство човек

...
Любовта, както знаете, управлява света. Без това прекрасно чувство човек
Коментари Харесай

Как всяка зодия да привлече любовта

Любовта, както знаете, ръководи света. Без това прелестно възприятие човек стартира да изпитва самотност, нерешителност в себе си и незаинтересованост. Всеки може да притегли обич съгласно зодията си, знаейки характера и темперамента, дадени му при раждането, написа iwoman.bg.
Овен
Импулсивността на огнените Овни постоянно им пречи да схванат същинските усеща. Те стават заложници на личния си бърз манталитет и самочувствие, което постоянно води до самотност.
Телец
Телците са романтици, само че постоянно не са уверени в личните си сили и не обичат измененията. Те търсят съидейник, който да споделя възприятията и страстите им, без да се намесва интензивно в богатия им вътрешен свят.

Близнаци
На Близнаците не им е непознат флирта, в който са постигнали съвършенство. Представителите на този знак, обаче, постоянно търсят сантиментални връзки и не могат да изберат подобаващ претендент.

Рак
Раците по своята същина избират спокоен метод на живот - без шумни купони и непредвидени пътувания. Те имат отлична вътрешен глас, само че тя постоянно може да им изиграе жестока смешка. Понякога просто би трябвало да се пуснат по течението, с цел да открият любовта.

Лъв
Гордостта може да попречи на Лъва да откри същинската обич. Въз основа на желанията, те са привикнали да се обкръжават със мощни и амбициозни хора, които не са способни на откровени и дълготрайни връзки.

Дева
Придирчивите и съзнателни Деви постоянно не могат да намерят същинската обич поради високите условия към колегата. Техният перфекционизъм им пречи да погледнат вътре в себе си и да намерят тези душевни струни, които биха докоснали, когато се появи съвършен сътрудник.

Везни
За Везните търсенето на сътрудник постоянно се отсрочва с години. Те са привикнали да виждат баланс във всичко, тъй че им е мъчно да създадат точния избор. Обмислените решения обаче не постоянно са удобни за любовта и щастието.

Скорпион
Скорпионите постоянно се затрудняват да управляват вилнеещите страсти. Потайни по природа, те рядко разкриват същинските си усеща. Страхуват се от отвод или насмешки, които могат трайно да деактивират прочувствените представители на съзвездието.

Стрелец
Стрелците са цялостни с спорни страсти и усеща. На тях им е мъчно да спрат да търсят нови чувства, което затруднява и намирането на сътрудник. Неспокойствието и пристрастеността, които кипят в сърцето на Стрелците, постоянно ги водят до отчаяние в хората.

Козирог
На Козирозите постоянно им пречи да се насладят на взаимни усеща поради любовта им към работата. Работохолизмът им не им оставя време да си намерят сътрудник, което постоянно води до самотност и отчаяние. Те търсят неверните хора.

Водолей
Водолеите постоянно възприемат любовта като мощно другарство, в което сътрудниците са много свободни. В търсенето на същинска обич обаче те са способни на доста неща. За страдание представителите на този знак са извънредно лековерни и разкриват възприятията си, без да са уверени в тяхната реципрочност.

Риби
Несигурността на Рибите постоянно им пречи в намирането на същинска обич. Те безусловно не са в положение да признаят възприятията си, което затруднява намирането на сътрудник. Забулени и от време на време неуместни подмятания за личните им усеща постоянно отчуждават евентуалните сътрудници, принуждавайки Рибите да изпитват стрес.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР