Любовта идва в много различни форми. Има хора, които не

...
Любовта идва в много различни форми. Има хора, които не
Коментари Харесай

4 зодии които се чувстват добре във връзка от разстояние

Любовта идва в доста разнообразни форми. Има хора, които не могат да си показват ден, прекаран разграничени. Има и такива, които не изпитват потребност да бъдат с половинката си ден след ден.

Повечето хора в даден миг от връзката си избират да живеят дружно, с цел да бъдат по-близки. Някои обаче се чувстват  най-добре в връзките на дълги дистанции. За тези зодии дистанцията сред тях и колегата им не е проблем. Напротив. Те избират такива връзки.

Близнаци

Хората от тази зодия имат мощна потребност от независимост и постоянно желаят да вършат нещата по собствен личен метод. Те мъчно вършат компромисите, които са нужни в една връзка. Обичат да се срещат с нови хора, да се забавляват и да флиртуват. Връзката от разстояние е идеална за тях.

Близнаците, макар че са обществени, наличието на един човек от самото начало бързо ги изморява и отегчава. Връзката от разстояние е по-вълнуваща за тях и им дава поле за творчество. С колегата си надалеч един от различен, те също се стараят повече.

Дева

Календарът им постоянно се пръска по шевовете. Всеки ден те имат доста работа, извънкласни действия и други амбициозни проекти. Те нямат доста време да прекарват време с различен човек. Следователно връзката от разстояние е тяхното избавление. Те могат свободно да преследват упоритостите си и в това време да не слушат недоволства, че не се намесват във връзката.

Зодия Дева не е сантименталният вид. Той гледа на живота като на задача. Няма проблем със заспиването самичък и обича да прекарва време единствено в личната си компания. В връзки на дълги дистанции той се усеща по-уверен и по-сигурен.

Стрелец

Подобно на Близнаците, той обича да се забавлява, да се среща с нови хора и не се срами от флирта. Той е страховит във връзка от разстояние, тъй като не е наложително да е 100% предан. В близки връзки той постоянно се задушава и има потребност да избяга.

Зодия Стрелец също обичат да са в придвижване, да пътуват и да изследват нови места, тъй че ще се радват да се свържат с някого отдалеко.

Водолей

Той е индивидуалист, фокусиран върху себе си. Той е ангажиран със личните си каузи и като цяло е междинен за всяка връзка. Той може да бъде далечен и много безсърдечен. Трудно е да устоят на пряк контакт, заради което Водолеите са толкоз нетърпеливи и избират връзки на дълги дистанции. В такива, те могат сполучливо да бъдат с години. Ако обаче решат да живеят с половинката си, връзките им бързо се разпадат.

Водолеят просто обича да бъде самичък и счита себе си за най-хубавата и най-ценната си компания. Той не вижда причина да отделяте прекалено много от скъпото си време за някой различен.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР