Любовта и забавленията може да почакат! Европейските шампиони по вдигане

...
Любовта и забавленията може да почакат! Европейските шампиони по вдигане
Коментари Харесай

Европейските шампиони по вдигане на тежести: Всичко ще почака. Гледаме само спорта!

Любовта и заниманията може да почакат! Европейските първенци по повдигане на тежести от шампионата в Москва - Ангел Русев (категория до 55 кг) и Стилян Гроздев (категория до 61 кг) са се устремили към върховете спорта.

Една от най-важните стъпки беше шампионата на Стария континент, което приключи преди седмица, а българският отбор завоюва 7 медала - 3 златни, 3 сребърни и 1 бронзов.

Снимка: bTV

" Страшно доста труд сме хвърлили. Подготвяме се за това европейско състезание от две години, с отлаганията. Не сме спирали да упражняваме. Повечето ни споделят " Какво толкоз вършиме? Вдигате едни железа... ". За да ги вдигнем, знаете ли през какъв брой труд и ограничения сме минали?! За да стигнем до това равнище. Искам да кажа за множеството хора, които омаловажават триумфа ни, да се замислят през какви неща минаваме, с цел да стигнем до това равнище. Само с едно повдигане не става. Това нещо би трябвало да се случва постоянно на подготовка, с цел да се получи на съревнование ", съобщи в студиото на " Тази заран " първенецът Гроздев.

Снимка: bTV

" Коства ни доста. Тренираме заран и следобяд по 2 часа. Имаме един почивен ден - неделя ", разкри Ангел Русев, който усъвършенства и европейския си връх за юноши в изтласкването.

" Тези, които упражняват и се мъчат, просперират по един или различен метод. Всичко ще изчака. Гледаме единствено спорта. Страшно доста тежат тези медали ", безапелационни са двамата щангисти.

Снимка: bTV

В годината, в която би трябвало да се проведат олимпийските игри, и техните погледи са ориентирани към Токио. Гроздев е оптимист, че ще бъде един от българските представители на най-важния състезателен конгрес, който беше отсрочен с година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР