Любовта е такова химично съединение, забъркано от сложни чувства и

...
Любовта е такова химично съединение, забъркано от сложни чувства и
Коментари Харесай

Какво може да накара мъжа да се влюби горещо и завинаги?

Любовта е такова химично съединяване, забъркано от комплицирани усеща и реакции, което няма точна формула и определение. Чувствата ни се диктуват от вътрешни и външни фактори и не търсят баланс и рационалност като мозъка ни. Дали има универсална формула да накараме някого да се влюби в нас? Формулите са доста, само че няма една точна и настояща като закон.

За да предизвикаме интерес и усеща у срещуположния пол, първо би трябвало да се запитаме какво сме подготвени да дадем и какво желаеме да получим отсреща. Колкото по-конкретни сме в настояванията си, толкоз по-добре можем да проучваме и какво би трябвало да дадем в подмяна.

Нека проучваме някои универсални похвати за предизвикателство на благосклонности:

Имитация

Имитирането на придвижването или позицията на тялото на събеседника е подсъзнателна тактичност за предизвикателство на благосклонност. Човешкият мозък симпатизира на нещата, които са идентични и познати за него. По същия метод можете да убедите някого в решението си, като го накарате да ви се „ довери “ подсъзнателно.

Допадате ли си?

Преди да карате който и да било да се влюби във вас, би трябвало да се запитате дали действително сред вас би се получило. Съвместим ли е методът ви на живот, заниманията ви и вашите ползи? Ако имате голям брой допирни точки и идентични ползи започнете да ги споделяте и да организирате действия дружно. Пример за такива са, в случай че и двамата сте фенове на планинските спортове – отидете на ски в планината някой уикенд. Така освен ще разчупите леда в по-неофициална конюнктура, само че и ще имате тематика на диалог.
Женски привички, които карат мъжете да се влюбват
Жените знаят по какъв начин да влюбват мъжете в себе си. Този развой не изисква специфични старания от тяхна страна. Дори някои са уверени,...
Прочети повече
Чувството за комизъм

Накарайте го да се смее. Всеки обича приятна компания, която те разсейва от проблемите и всекидневието. Дори когато се събирате с другари, избирате групата си съгласно това кой ви разтоварва, а не кой споделя единствено проблемите и паниките си.

Разкажете забавна или смешна история и попитайте за същото – извадете събеседника си от съзнанието му и го накарайте да се усеща добре. Двойките, които умеят да се смеят дружно, или да се разсмиват един-друг устоят дружно потвърдено по-дълго време.

Бъдете свободни

Ако желаете да привлечете благосклонностите на някого, не бъдете нуждаещи се, подвластни и молещи. Носете възприятие на независимост и самостоятелност. Партньорът ви би трябвало да бъде приятел, а не половинка, която запълва несигурностите в живота ви. Както вие желаете непоклатимост, опора и целокупност, по този начин и другата страна е привлечена от тези качества.
Типове мъже, в които в никакъв случай не би трябвало да се влюбваш
1. Женкар Това е видът мъж, който смъква всички дами без изключение. И който най-вероятно ще се опита да смъква и вашите приятелки. Сери...
Прочети повече
Храната е грижа, сгответе нещо и му дайте да опита. Жена, която може да готви е незаменима спътница. Освен това, когато станете двойка можете да си разменяте разнообразни тематични кулинарни вечери или да се забавлявате дружно в кухнята.

Нежната женска накърнимост

Мъжете обичат да имат ролята на такива. В еволюцията те са били ловци и наши бранители. Не им вземайте тази роля и през днешния ден – оставяйте ги да ви отварят бурканите, да носят тежките торби, да убият паяка и да ви донесат храна, когато сте заболели. По този метод те се усещат пълноценни и заемащи значима роля в живота ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР