Любовта е пристрастяваща и хората не могат да се наситят! Хормоните,

...
Любовта е пристрастяваща и хората не могат да се наситят! Хормоните,
Коментари Харесай

8-те различни типа любов + перфектната комбинация за вас

Любовта е пристрастяваща и хората не могат да се наситят! Хормоните, които мозъкът ви освобождава, когато изпитвате обич, водят до еуфория и други позитивни усеща, карайки ви да желаете повече. Чудесен метод да изпитате тези усеща на обич е като получавате или подарявате цветя.

Склонни сме да мислим, че любовта поражда само сред сантиментални сътрудници, само че това не е правилно. Хората могат да изпитат осем типа обич в разнообразни взаимоотношения, като да вземем за пример с сантиментални сътрудници, другари, семейство и даже непознати на улицата. Разберете вида обич, която изпитвате (и катализатора за нея) с нашите описания по-долу.

Какво е любовен катализатор?

Катализаторът е „  агент, който предизвика или форсира забележителна смяна или деяние “. Катализаторът на любовта е частта от вас, която усъвършенства прекарването ви с даден тип обич. Например любовта към себе си се катализира от душата, а привързаната обич се катализира от мозъка. Следователно вашият катализатор е сътрудникът, който предизвика възприятието за избран вид обич – ще се потопим в това по-късно.

Запознайте се с 8-те разнообразни типа обич

Тъй като всички типове обич се катализират по друг метод, всяка обич ни влияе неповторимо. Точно като букет цветя , където всеки цвят има друго показване, типовете обич могат да имат сходен резултат. Създадохме осем любовни герои, които да показват типовете обич, които се срещат във всяка връзка. Едно нещо, което намираме за изумително, е, че можете да подсилите всички типове обич с подаръка на цветя .

Древните гърци са изучавали любовта и са обозначавали всеки тип, давайки на всеки гръцко име. Сега е време да срещнете всеки вид обич!

1. Philia(моля, не го бъркайте с “филия самун ”) – Нежна обич

 филийски вид обич

Филия  е обич без сантиментално привличане и поражда сред другари или членове на фамилията. Това се случва, когато и двамата споделят едни и същи полезности и се почитат един различен – това нормално се назовава “братска обич ”.

Любовен катализатор:  Умът

Умът ви артикулира кои другари са на същата вълна като вас и на кого можете да се доверите.

Как да покажете Филия:

  • Включете се в бездънен диалог с другар.
  • Бъдете открити и заслужаващи доверие.
  • Бъдете поддръжка в сложни моменти.
  • Бонус: Подарете картичка с написана благодарност на другар.

2. Pragma — Устойчива обич

 прагматичен вид обич

 стордж вид обич

 вид обич ерос

 Лудус вид обич

 фикс идея вид обич

 вид обич филаутия

 вид обич агапе

 8 разнообразни типа обич

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР