Любовта е чувство, което всеки човек иска да изпита. Страхотно

...
Любовта е чувство, което всеки човек иска да изпита. Страхотно
Коментари Харесай

За любовта граници няма! Вижте историята на тази двойка. Разликата им е цели 60 години! (СНИМКИ)

Любовта е възприятие, което всеки човек желае да изпита. Страхотно е, когато срещнем човек, който дава отговор на условията ни и ни кара да се усещаме пълноценни и щастливи. Въпреки това, в множеството общества и култури има известни ограничавания в любовта, изключително що се отнася до възрастта на двамата сътрудници. Тези ограничавания са обусловени от културните особености на обществото, както и на възприетите правила. Но ето, че има образци, които потвърждават, че за любовта граници няма и че когато обичаш някого, никакви правила и правила не могат да попречат на възприятията ти. Става дума за 31-годишният Кайл, чиято партньорка е на внушителните 91 години. Възрастовата разлика е цели 60 години, само че Кайл твърди, че това не пречи, в противен случай. Той споделя, че в никакъв случай не се е интересувал от дами на неговата възраст или от по-млади девойки.
 За любовта граници няма! Вижте историята на тази двойка. Разликата им е цели 60 години! (СНИМКИ)  За любовта граници няма! Вижте историята на тази двойка. Разликата им е цели 60 години! (СНИМКИ)  За любовта граници няма! Вижте историята на тази двойка. Разликата им е цели 60 години! (СНИМКИ)

Кайл смята, че с цел да може да има пълноценна връзка дамата би трябвало да е на най-малко 65 години. И ето, че сега партньорката му влиза напълно в тази категория. На фотосите проличава, че двамата са щастливи дружно и не се интресуват нито от непознатото мнение, нито от обстоятелството, че връзката им ще учуди доста хора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР