Любовта движи света, а го управляват нашите чувства. Как да

...
Любовта движи света, а го управляват нашите чувства. Как да
Коментари Харесай

На една и съща вълна ли сте с партньора ви, ето какво казва нумерологията

Любовта движи света, а го ръководят нашите усеща. Как да разберем какво ни чака: разпалване на възприятията или охлаждането им? Нумерологията ни дава опция да разбираме измененията в нашите усеща през целия си живот.

В развиването на нашите усеща, както и във всичко, което съществува на планетата, има цикли. Един цикъл е еднакъв на девет години. Човешкият живот е разграничен на цикли от по девет години. Можете да изчислите в каква година от виталния си цикъл живеете. Преброяването би трябвало да стартира от деня на раждането. Разделете възрастта си на 9.

Ако сте на 30 години, в предишното са останали три цикъла по 9 години, а сега живеете в четвъртата година на четвъртия цикъл. Тази година на любовния ви цикъл е четвъртата.

Изчислете в коя година от цикъла се намира вашата половинка. Кой знае, ами в случай че внезапно той се е оказал в интервал на мъртвило, романтика, а вие очаквате мощни пристрастености? Не искайте от колегата си това, което той не може да ви даде. Напротив, с цел да почувствате единството с него, дайте му нужното в настоящия интервал.

1. Вие сте водач в сантименталните връзки. Не е належащо да се настройвате на самодейността от страна на колегата си. Бъдете основател, изграждайте връзки, по своя преценка, в този момент всичко доста зависи от вас.

Можете да получите и флирт за един ден, и предана обич. Във властта ви е да определяте границите и целите. Можете да действате намерено и вашият път ще стигне до олтара.

2. Това е сантиментален интервал: налитат ви поклонници, които желаят да ви разгадаят. Тази година можете да станете обект на страхливо ухажване, подмятания, мечти. Вие желаете фантазиите ви да се осъществен? Пригответе се да чакате търпеливо.

Всичко ще се развива доста постепенно и може да се осъществя чак през идната година. Въпреки това, можете да употребявате тази година, с цел да научите повече за колегата си, да споделяте своите опасения с другари и да получите съвет от „ знаещи “ хора. И не бързайте.

3. Живеете в деен интервал, възприятията се демонстрират с неудържима мощ. Това не е време за съмнения, полутоновете, плахи фантазии, всичко това се е трансформирало във ваш опит. Тази година е време на пламъци и пристрастености, която е подобаваща за реализирането на най-дръзките ви упования.

4. Тази година ще премине под знака на меркантилността и тънките сметки. Страстите се „ успокояват “, само че в интервала ще се появи непредвидена опция да получите оферта от богат и авторитетен претендент.

Вие може би няма да изпитате с него изключително ярки усеща, само че в този момент те не са ви кой знае какъв брой нужни – вие сте заети с въпроси за непоклатимост и разцвет. Ако планирате брак по сметка – това е вашият късмет.

5. Година на бурни пристрастености. Изглежда сте се събудили от дълъг сън и навлизате в нов живот, с доста завършения. Интересувате се от всичко бурно и вълнуващо.

Това е много положително време за образуване на празници, актуализации на взаимоотношения, намиране на нова обич на светските празненства. Времето оказва помощ за подписване на постоянни бракове и феерични съюзи.

6. Вашите усеща са в развой на избледняване. Появили са се недоразумения и съмнение сред вас и колегата ви. Може би сте на кръстопът, а всички решения взимате мъчно.

Вие сте склонни да останете със старите връзки и да не търсите нови. Не си мислете, че ще имате интервал на празнина и неприятен шанс, единствено преживявате лека любовна меланхолия, която обаче не е съдбовна.

Ако сключите брак тази година, щастието ви е обезпечено.

7. Всички ви наподобяват ненадеждни, тъгата се сменя с възмущение. Вие сте под въздействието на личните си капризи, можете да мърморите без аргументи, да тормозите и себе си и колегата си. Кой е отговорен?

Целият смисъл е, че би трябвало да се разберете със себе си, да изясните какво да очаквате от колегата и да определите кой е той за вас – следващият флирт – или човек, с който бихте желали да изживеете живота си?

Ако този човек остане с вас след края на „ изпитателния “ интервал, значи това е вашата орис.

8. Година за избор на статус: належащо е да се даде на връзките характерност. Някои хора избират да се оженят, а други – да се разделят, а някои ще стигнат до заключението, че формалният статут не значи нищо, най-важното – това е любовта.

Тази година е на преувеличенията: в случай че е бракоразвод – с неизбежния скандал, в случай че е женитба – с бурни празненствата, в случай че е секс – с мачо. Това не значи, че сте склонни към меркантилност, всичко е по виновност на осмата година от цикъла.

9. Тази година е тестова и всеки ще получи всичко съгласно заслугите си. Уверете се, че вашият сътрудник ви пасва, по-късно ще можете да се подготвите за огромното благополучие. Ако се съмнявате, можете да загубите това, което имате.

Тази година сполучливо ще се отървете от всевъзможен баласт и несигурното състояние, с което ще извършите място за ново възприятие. Най-доброто следва. В новия цикъл.

Източник: drugitenovini.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР