Любовното гнездо на Александър Кадиев и неговата настояща приятелка е

...
Любовното гнездо на Александър Кадиев и неговата настояща приятелка е
Коментари Харесай

Ето любовното гнездо на Кадиев и новата му

Любовното гнездо на Александър Кадиев и неговата сегашна другарка е повече от първокласно, дивят се почитателите им. Още през лятото се заприказва, че артистът се е изнесъл от къщата на майка му в Кокаляне, с цел да заживее с моделката Ивелина Чоева, която самият той назова наскоро "любовта на живота ми ".

Водещият на "Преди обед " и обичаната му са си наели апартамент чартърен в квартал, който се намира покрай БТВ - хем да се любуват на връзката си необезпокоявани от Катето Евро и кучетата й, хем Кадиев да е покрай работното си място, написа "Пик ".



Преместването обаче има една отрицателна страна - Сашко към този момент няма мотиви да се оправдава със тапи за закъсненията си за работа. С Кадиев красивата моделка си живее като принцеса. Ивелина се е отдала на бизнеса си със свещи и съвсем не се занимава с семейството. Особено с поддръжката на дома.



За тази цел Сашко заплаща луди пари за професионални чистачи. По няколко пъти в месеца екип на една от най-големите компании за разчистване на домове и офиси посещава жилището, с цел да го приведе в изрядни ред и непорочност.



Именно след последното почистването зевзекът сподели по какъв начин наподобява любовната му квартира. Вижда се, че дневната е доста просторна. А усещане прави, че Сашко е пренесъл в жилището и геймърските си компютри. В коридора пък има специфична витрина, украсена с някои от ароматните творби на Чоева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР