Любовният романс между Вальо и Елия, които станаха популярни покрай

...
Любовният романс между Вальо и Елия, които станаха популярни покрай
Коментари Харесай

Любимци от Игри на волята чакат бебе

Любовният романс сред Вальо и Елия, които станаха известни около присъединяване си в предходен сезон на " Игри на волята " е на път да се трансформира в нещо доста, доста съществено - в семейство.

Влюбената двойка изненада почитателите си с невероятна предколедна вест, която нямаше по какъв начин да не провокира бурни безредици в обществените мрежи. Вальо и Елия чакат с боязън и неспокойствие появяването на своето първо дете.

" Ще си имаме бебе! От запознанство в реалити предаване до основаване на семейство ", това написа Елия в Инстаграм профила си във връзка щастливата вест, а реакциите под поста, предстоящо, са многочислени.

Припомняме, че двамата се сгодиха при започване на тази година по време на почивката си в Египет. Вальо, който работи в областта на финансите, беше подготвил специална изненада за учителката по британски Елия, а тя впоследствие съобщи, че двамата още не са планували сватбата, най-малко към този момент, само че и да бяха, тя сигурно ще е скромна и единствено с най-близките им.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР