Любовният живот на Риана е забулен в тайна от доста

...
Любовният живот на Риана е забулен в тайна от доста
Коментари Харесай

Любовният живот на Риана вече не е мистерия! Мъжът до нея се разкри сам

Любовният живот на Риана е затулен в загадка от много време и всички вести, които от години се тиражират в онлайн пространството, са по-скоро основани въз основата на клюки и спекулации. Е, в този момент наподобява, че това към този момент не е по този начин, тъй като стана ясно, че певицата има мъж до себе си. Става дума за рапъра A$AP Rocky, който публично удостовери в изявление за списание GQ, че точно Риана е любовта на живота му.

Припомняме, че първите клюки за сантименталните взаимоотношения сред двамата се появиха преди съвсем година, само че останаха непотвърдени. Сега обаче 32-годишният рапър обществено приказва за връзката си с 33-годишната изпълнителка.

Виж още:

" Страхотно е, когато откриеш единствения за теб човек на света. Тя коства колкото милион други... Тя е единствената. Любовта на живота ми ", сподели влюбеният музикант.

Близки до двойката споделят, че влюбените не приказват и показват намерено връзката си, само че не тъй като я крият, а тъй като пазят любовта си от хората и медиите.

Раким Мейърс (истинското име на рапъра) наподобява, че към този момент е подготвен за нещо по-сериозно, като даже е убеден, че ще бъде доста добър татко един ден: " Мисля, че ще бъда необикновен и даже прелестен татко... Ще имам прелестно дете ". Дали това ще се случи с Риана, следва да разберем.

Междувременно почитателите се питат какво се случва с новата музика на любимката им, която от няколко години отсрочва издаването на нов албум. На този стадий обаче към момента няма публична информация за нови части.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР