Любовницата на бившия здравен министър на Великобритания Мат Ханкок -

...
Любовницата на бившия здравен министър на Великобритания Мат Ханкок -
Коментари Харесай

Бившият здравен министър в Лондон и любовницата му се събират

Любовницата на някогашния здравен министър на Англия Мат Ханкок - Джина Коланджело напусна брачна половинка си – предприемача Оливър Трес и счита да дели един покрив с ексчлена на кабинета в Лондон, написа в. Дейли мейл.

Според другари на 43-годишната жена тя е събрала най-нужните и най-необходимите ѝ движимости и е напуснала жилището в първокласен квартал на столицата на Обединеното кралство. "По-добре да умра, в сравнение с да пребивавам без Мат ", е декларирала тя, добави таблоидът.

Четиридесет и две годишният Ханкок разгласи за края на 15-годишния си брак с Марта Ханкок (по татко Милар) малко откакто фрагментите с интимната сцена излязоха нескрито, напомни цитираната медия.
"Публикацията за връзката на Ханкок и Коланджело стана мотив за голям политически скандал. Оказа се, че дамата е била назначена като външен съветник през 2020 година и, до момента в който е траел нейният шестмесечен контракт, тя е получила сумата от 15 000 паунда (или по 1000 лири стерлинги дневно) ", това от своя страна написа лондонският в. "Индипендънт ".

От най-голямата опозиционна мощ на Острова Лейбъристката партия продължиха офанзивата си против кабинета на Борис Джонсън. "Ние желаеме цялостно и всеобхватно следствие на измамите с бюджетни средства и освен в здравното министерство. Ние също питаме: дали господин Ханкок е получил 16-те хиляди паунда (сума, давана на министър от държавното управление в Лондон при овакантяване на поста) и в случай че да, не счита ли той, че тези пари би трябвало да бъдат върнати на данъкоплатците? ", съобщи пред Би Би Си заместник-председателката на партията Анджела Рейнър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР