Любовните раздели са сложен процес, но трябва да преминем през

...
Любовните раздели са сложен процес, но трябва да преминем през
Коментари Харесай

Защо ревнувате бившия, след като имате нова връзка?

Любовните раздели са комплициран развой, само че би трябвало да преминем през него. Минава известно време, вие продължавате с нова любовна връзка, само че се случва по този начин, че разбирате, че някогашният ви също е основал такава. Тогава се появява възприятието на ревнивост към него. Защо?

Изпитвате лека носталгия
В човешката природа е заложено да изпитваме носталгия, даже когато сме преодолели любовната разлъка. Дори и на този стадий да се намирате в щастлива любовна връзка, обикновено е от време на време да се сещате за тези хубави моменти, които сте имали с някогашния си.

Защо тя е изцяло друга от мен?
Въпрос, който си задавате за новата половинка на някогашния ви сътрудник. Към него си задавате и другия въпрос – дали той към този момент избира съществени взаимоотношения със напълно различен типаж дами. Това ви кара да си мислите, че може би не сте била мощно мечтана от него, че някоя друга е завладяла повече сърцето му.

Старите ви рани са се отворили още веднъж
Понякога, даже когато сме разграничени от месеци с някого, нашите любовни рани може да се отворят още веднъж. И повода да ни боли е, че той ни е заменил толкоз скоро с друга. И изпитваме мощна ревнивост. Някои белези се нуждаят от повече време, с цел да зараснат изцяло.

Дали той се е трансформирал?
Една от аргументите двама души да се разделят е несходство в характерите. Имаме едни упования, които не се оправдават... Иска ни се той да е по-романтичен, великодушен или да ние правилен... Когато някогашният ни към този момент е основал нова връзка, постоянно се питаме дали с нея ще е друг. Дали ще бъде по-мил, в сравнение с с нас, какво ще дава от себе си повече, с цел да бъде връзката му дълготрайна.

Искате това, което не можете да имате
Това важи изключително, в случай че раздялата не е била инициирана от ваша страна, в случай че знаете, че той е бил несъответствуващ за вас сътрудник и вие сте поставили край. Отново в човешката природа е заложено да желаеме неща, които не можем да имаме. В любовта също се случва, даже да сме превъзмогнали някогашния си.

Все още ненапълно сте привързани към него
Още една причина да изпитвате ревнивост към някогашния си е чувството за обвързаност към него, което изпитвате. Това се случва в първите месеци след раздялата. Целият ви темп на живот би трябвало да се промени, изключително в случай че сте живели дружно. В моментите, в които сте сама се питате дали той към този момент е с някоя. Вечерите ви са самотни без него...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР