Любовни приключения и романтични звездни нощи изпълниха красивите улички на

...
Любовни приключения и романтични звездни нощи изпълниха красивите улички на
Коментари Харесай

ЕLLE LOVE WEEKEND очарова един от най-романтичните градове на Черноморието ни

Любовни завършения и сантиментални звездни нощи извършиха красивите улички на остарелия Созопол с неповторими страсти. Перфектната дестинация за шерване на хубост, която събира стотици хора от цялата страна. Пространството до Амфитеатъра, което се намира на метри от морето, бе преобразено в идеалното „ любовно гнездо “.

Всеки клиент на събитието съумя да запечата приветлив спомен с истинската фотография на Neutrogena и като комплимент получи обичан артикул. Усети се любовта съа серията Retinol Boost както и Clear& Defend+ на козметичната компания. Кожата заслужава най-хубавото, по тази причина от Neutrogena се погрижиха всички да си тръгнат в великолепно лятно въодушевление.



Мнозина съумяха да провокират себе си и да тестват какъв брой тъкмо са ‘печени‘ с таблото на Chio Chips, на което, показвайки своите умения в стрелбата с лък, съумяха да си завоюват апетитен печен Чипс – Chio Oven и демонстрираха най-хубавата част от себе си -Chio Oven Bakded сътвори чувството за един по-щастлив и по занимателен метод на живеене.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР