Любовната история на Цветанка Ризова и 12 години по-младия от

...
Любовната история на Цветанка Ризова и 12 години по-младия от
Коментари Харесай

Цветанка Ризова изоставена от младия лекар

 Любовната история на Цветанка Ризова и 12 години по-младия от нея доктор Веселин Йолов е завършила, издават сътрудници на журналистката от Би Ти Ви. Водещата на " Лице в лице “ от няколко месеца насам още веднъж била сама, а с доктора, който бе завладял сърцето ѝ в последните години, се разделили тихомълком, цивилизовано и без непотребни драми.

Докато бяха двойка, двамата пазеха връзката си в загадка, само че честата им появява дружно по всемирски събития и из оборотните столични заведения за хранене ги разкри. Причината за изненадващата раздяла остава тайнственост, само че в Би Ти Ви шушукат, че Ризова била извънредно ревностна и по този начин и не могла да свикне с женския интерес към нейния любим, както и с честите му отсъствия поради професионалните му задължения.

Йолов е родом от Бяла Слатина, приключил е Медицинския университет в столицата и практикува в Отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи. Често обаче върви на задачи в чужбина, а командировките му изнервяли до краен лимит ревностната журналистка.

Откакто е без мъж до себе си, тв звездата още веднъж е на прага на анорексията и отново е мъчително слаба, виждат и феновете на " Лице в лице “. В подобен тип тя се появяваше на екран и след развода с предприемача Анатоли Георгиев, който е татко и на сина ѝ Георги. С милионера бяха женени щастливо цели 20 години, само че стигнаха до бракоразводно дело след абсурден любовен триъгълник.

Сега 55-годишната телевизионерка била извънредно самотна. Синът ѝ към този момент е мъж за женене и не търсел нейната компания. Вечер Ризова даже нямала предпочитание да си сготви топла вечеря, а предпочитала да пазари храна в кутийки от близкия до дома ѝ супермаркет. Журналистката е пословична със своя спартански режим и жестоките диети, на които се подлага, с цел да има фигура като на осмокласничка, по тази причина за продавачките не било изненада, че ядяла колкото пиле, написа " Ретро ".

" Хапва по 100 грама мусака, ориз или друго обичайно ядене. Не е снобарка, само че е толкоз слаба, че едвам се крепи на 15-сантиметровите токове, с които върви “, разясняват от магазина, където тв водещата най-често се отбива след ефир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР