Любовен хендмейд базар завладя НДКЛюбовен хендмейд базар се настани в

...
Любовен хендмейд базар завладя НДКЛюбовен хендмейд базар се настани в
Коментари Харесай

Любовен хендмейд базар завладя НДК

Любовен хендмейд базар завладя НДК
Любовен хендмейд базар се настани в Националния замък на културата. Поводът известната Ваня Щерева да го провежда и тази година е идният ден на любовта и опцията да се купи неповторим подарък за половинката, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Над 200 изложители показват неповторими артикули, измежду които бижута от керамика и полимерна глина, дървени картички, храна, вино, кремове с български шафран.

Сред изложителите е Емилия Добрев, която по специалност е графичен дизайнер. Преди 4 години стартира да прави бижута от цветя.

„ Съвсем инцидентно започнах аз. Търсех сходни неща, тъй като щяхме да пътуваме със фамилията мина море. Аз имам две деца. Исках да им намеря нещо с цветя. Нямаше такова нещо. Купих материали, направих ги сама и се получиха доста положителни неща ”, съобщи Добрев.

Не закъснели похвалите и окуражаването от нейните другари да продължи да се занимава с това. Емилия си направила Facebook страница и не след дълго пристигнал огромният взрив на продажби. Според нея този бизнес е доста сполучлив, само че единствено в случай че създателят е новаторски и дава всичко от себе си в работата. Тя всяка година вади по нещо ново и автентично.
 По традиция Хендмейд фест код: ЛЮБОВ обръща особено внимание на Деня на влюбените По традиция Хендмейд фест код: ЛЮБОВ обръща особено внимание на Деня на влюбените / БГНЕС
За първи път базара посещава Лидия Станоева, която си потегли задоволена от него.

„ Много ни хареса базара. Дори и най-малките клиенти има с какво да се впечатлят. Това което ме впечатли е, че има доста дребни производители, които оферират неповторими артикули ”, сподели Лидия Станоева и добави, че за празника ще купи на обичания си шоколад и вино.

„ Взехме си малко обички и други неща. Нищо неповторимо не видяхме. По доста такива базари сме били. Като цяло тези неща и хората се повтарят на безусловно всеки базар ”, съобщи Петър Раденов и акцентира, че това, което го е впечатлило по време на това посещаване е екоинициативата, която от няколко месеца е в НДК и демонстрира по какъв начин може да се прави изкуство с пластмаса.

Хендмейд базарът продължава до 20 часа в неделя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР