Любов Толкалина беше уморена от студеното време и реши да

...
Любов Толкалина беше уморена от студеното време и реши да
Коментари Харесай

42-г. руска кинозвезда се показа чисто гола и обясни защо го прави СНИМКИ 18+

Любов Толкалина беше изтощена от студеното време и реши да покаже на клиентите си архивни фотоси от почивката в Крим. Бившата държанка на Егор Кончаловски приказва за обичаното си място, което я зарежда с сила, и не устоя да показва лют кадър.



На фотографията звездата от екшъните "Антикилър " и "Бягство " театралничи, легнала на крайбрежните камъни и свалила всичките си облекла. В живота на Любов спортът заема значимо място от детството, което не може да не повлияе на нейната фигура, която остава стройна и съблазнителна, макар годините.

Абонатите на актрисата не оставиха знойните фрагменти без коментар. "Не преустановявам да ви се удивлявам ", "Такава деликатност от вас постоянно! ", "Люба, ти си съвършена, " пишат те. Имаше обаче и такива, за които откровената фотография провокира единствено неразбиране.


По-рано Любов Толкалина към този момент изясни позицията си по отношение на голите фотоси. "През целия си живот съм била балерина, състезател, модел и ще имам желанието и нуждата да се покажа. Нито възрастта, нито рецензиите към това предпочитание извън, нито брачният партньор ми, нито коментатори, нищо и в никакъв случай няма да трансформират това. Това е нужда, възпитавана от десетилетия ", написа звездата, отбелязвайки че цялото й детство и юношество са били ангажирани със синхронно плуване.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР