„Любов от пръв поглед“ допълва най-новата лесна за харесване (не любов) романтика на Netflix

...
Netflix харчи много пари за престижна примамка за Оскар, но
Коментари Харесай

Netflix харчи много пари за престижна примамка за Оскар, но броят на абонатите/гледачите вероятно се дължи също толкова на леките романси, които услугата бълва редовно. Добавете „Любов от пръв поглед“ към тази колона, играейки като малко по-мрачна приказка – rom без много ком – за шансовете да намерите сродната си душа, филтрирана през притесненията на един от младите влюбени с математиката.

Предпоставката за много сладка среща включва Хадли (Хейли Лу Ричардсън, току-що след престоя си в „Белият лотос“), която изпуска полета си от Ню Йорк за Лондон, оставяйки й време за убиване на летището, когато се среща с Оливър (Бен Харди, чиито заслуги включват „Bohemian Rhapsody“), също пътува за Обединеното кралство.

Макар че тя се отправя не много ентусиазирано към сватбата на баща си (Роб Дилейни, в роля, която не му пасва), той се е запътил към различен вид семейно събиране, подробностите за което няма желание да сподели.

Невероятностите, свързани с това да срещнеш г-н или г-жа Правилните и да се окажеш на правилното място в правилното (или грешното) време, до голяма степен са оставени на разказвач, изигран от Джамила Джамил, която весело се появява през целия филм в различни роли ( стюардеса, минувач, служител на летището), за да подтикнете връзката в ключови моменти. Това включва скъсан предпазен колан, който принуждава Оливър да се премести на свободното място от по-висока класа до Хадли, акт на обслужване на клиенти, който за редовните посетители на авиокомпанията определя това като чиста фантазия.

Хейли Лу Ричардсън и Бен Харди в "Любов от пръв поглед" на Netflix. Хейли Лу Ричардсън и Бен Харди в "Любов от пръв поглед" на Netflix. С любезното съдействие на Netflix

В крайна сметка, този вид упражнение (от продуцентите на франчайза „До всички момчета“ и режисиран от Ванеса Касуил, от адаптацията на Кейти Лавджой на романа „Статистическата вероятност за любов от пръв поглед“) зависи от химията между главните роли . Използвайки тази пръчка за измерване, Ричардсън и Харди са правилно уязвими и симпатични, доставяйки необходимата сладка, заекваща химия, за да продадат привличането.

Не че този филм – или много от филмите в този жанр, независимо от това, че са помогнали на невероятни тийнейджъри, разбивачи на сърца – са достойни за заглавието си, което, трябва да се отбележи, обикновено не е препоръчителен начин за намиране на партньор, каквито и любовни романи и риалити телевизионните предавания може да ви кажат.

И все пак, според първите впечатления, „Любов от пръв поглед“ работи добре на предвиденото ниво за тези, изпратени в неговата посока „Може да ви хареса“. За целите на Netflix шансовете са, че това добавя цялата любов, от която се нуждае.

Премиерата на „Любов от пръв поглед“ е на 15 септември по Netflix.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР