Любослав Пенев води преговори с Берое да стане старши треньор

...
Любослав Пенев води преговори с Берое да стане старши треньор
Коментари Харесай

Изненада: Любо Пенев води преговори с тим от Първа лига!

Любослав Пенев води договаряния с Берое да стане старши треньор на тима, научи от свои източници. Наставникът за последно води тима на Царско село, само че се раздели с " царете " през декември и е отворен към нови провокации.
В пък останаха без треньор, откакто управлението реши да в профил Петър Колев от поста. В клуба има съществени финансови въпросителни, откакто страната, посредством Топлоелектрическа централа " Марица Изток ", спря да финансира Берое.
Проблемът за Берое е, че Петър Колев към момента се води ментор на тима, защото би трябвало да му се заплати наказателна клауза, която клубът не може да си разреши. Казусът с Колев, както и финансовата обстановка на Берое, няма по какъв начин да не се явяват затруднение в договарянията с Пенев.
" Истина е, че се водят договаряния, само че към този миг мъчно може да стане сделка ", споделиха източници пред SportLive.bg . Разговорите сред двете страни ще продължат в идващите дни, като от Берое ще би трябвало да се постараят много, в случай че желаят да убедят Пенев да поеме тима.
Още предишния месец се появиха информации, че Любослав Пенев може да поеме Берое, само че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР