Любопитно Водният асцендент и неговите супер сили Когато говорим за

...
Любопитно Водният асцендент и неговите супер сили Когато говорим за
Коментари Харесай

Водният асцендент и неговите супер сили

Любопитно Водният асцендент и неговите супер сили Когато приказваме за асцендент, той взе участие освен във физическия образ, само че и в силата и излъчването на индивида  Александра Иванчева 17 март 2020, 08:07  На всеки по усета: Кои сериали да гледаме, до момента в който сме вкъщи
На всеки по усета: Кои сериали да гледаме, до момента в който сме вкъщи
 Коя е Павлова и за какво кръстиха торта на нея?
Коя е Павлова и за какво кръстиха торта на нея?
 Честит имен ден! Ето на кого да се обадите през днешния ден
Честит имен ден! Ето на кого да се обадите през днешния ден
 Dior и Givenchy ще създават дезинфектанти вместо парфюми
Dior и Givenchy ще създават дезинфектанти вместо парфюми
 Извънредно състояние: Кои книги да четем у дома
Извънредно състояние: Кои книги да четем у дома
 Анджелина и щерка ѝ Вивиан - шикозни и стилни на пазар
Анджелина и щерка ѝ Вивиан - шикозни и стилни на пазар
 Ивелина и Святослав се разделиха с приключението „ Един за различен “
Ивелина и Святослав се разделиха с приключението „ Един за различен “
 Лейди Гага с апел: Да си самоналожим карантина
Лейди Гага с апел: Да си самоналожим карантина

месеца на Рибите ще си поговорим малко повече за водния асцендент и за какво няма нищо неприятно да си мързелуваме, а от време на време и да се „ разливаме “ на дивана. Какво прави най-добре водата? Променя формата си по отношение на събитията. Това важи и за асцендента Рак, Скорпион и Риби. Трите знака са свързани дълбокото с чувството, с безплътното и всичко, което е оттатък материалния свят. Първичните прочувствени потребности (Рак), трансформацията на Аз-а (Скорпион) и връзката ни с подсъзнанието (Риби) са функционалности на душевния свят. Макар и Ракът да излъчва топлота, Скорпионът – прозорливост и решителност, а Рибите – потиснатост, и трите знака се нуждаят от прочувствен баланс.
Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.
Първото, което усещаме е мекотата и чувствителността, която водната буря по принцип придава на индивида. Когато приказваме за асцендент, той взе участие освен във физическия образ, само че и в силата и излъчването на индивида. Често мекотата е обвързвана със тялото, което не е по този начин компактно като при огнения и земния детайл. Това прави и грижата за него друга – с по-малко динамичност и повече баланс. Водният асцендент има своите неоспорими преимущества като еластична мускулатура и гъвкавост. Ако обичате йога, медитация и всички занимания, които са свързани с смяна на формата, мудни придвижвания и работа със лично тегло, интуитивно сте усетили подобаващите интензивности за вас. Тук е моментът да разграничим Скорпиона и неговите потребности от съществено натоварване – то обаче няма да бъде съпроводено от тежести във фитнеса, а от съществени енергийни практики. Йога, тай-чи и бойни изкуства (включващи главно работа с енергия) са подобаващи занимания, в които да заредят тялото и да подобрят настроението.

В зодиакалния кръг водният асцендент постоянно е последван от огнен знак, който подсказва по какъв начин да се грижим за тялото. Всичко, от което имате потребност е Слънце! Не е нужно да излагате кожата си - вземете нужното от слънчевите лъчи, тъй че да трупате витамин D и оптимизъм, който да обезврежда другите терзания на водния знак.

Но дано се върнем към най-важното, а точно по какъв начин работи за нас водният асцендент. Вероятно има доста представители на знаци, които са лишени от тази дълбока сензитивност, емпатия и несъмнено – живо въображение. Усетете тази буря и помислете какъв брой удобно се чувствате със шерването на страстите. Чувствате ли се слаби? И какво неприятно има в това да се усещаме по този начин? Водният асцендент ни дава опция да се свържем с другите по друг метод. Творчеството също е обвързвано с водата – тук не откриваме огнения създател, а интровертния създател, който трансформира страховете, тъгата, ирационалното.

Какво е значимото?
Спортовете, свързани с вода, с йога, медитация и всичко, което дава лекост и баланс на тялото, ще поддържат водния асцендент. Зареждайте се със Слънце – това ще ви дава тонус и положително въодушевление. Не се опасявайте да разкривате възприятията си – по този метод ще развивате възприятие за емпатия и грижа. Ще бъдете по-добри към другите и ще подхранвате своя воден асцендент, а и няма да имате потребност от непотребна потиснатост.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР