Любопитно Влогърка опита да изяде жив октопод Като всяко живо

...
Любопитно Влогърка опита да изяде жив октопод Като всяко живо
Коментари Харесай

Влогърка опита да изяде жив октопод

Любопитно Влогърка опита да изяде жив октопод Като всяко живо създание, изпаднало в заплаха, октоподът пробва да се отбрани, залепяйки се с пипалата си за лицето ѝ  Венелина Стоянова 14 май 2019, 11:52
логърка научи по сложния метод, че не би трябвало да играем с храната си. Момичето, познато като Seaside girl Little Seven, разгласява видео в китайската платформа Kuaishou, в което се вижда по какъв начин се пробва да изяде жив октопод. (Вижте фрагменти във видеото горе)

Плановете на азиатката тотално се объркват. Като всяко живо създание, изпаднало в заплаха, октоподът пробва да се отбрани, залепяйки се с пипалата си за лицето ѝ. Във видеото се чува по какъв начин момичето крещи "не мога да го махна ", "лицето ми е обезобразено ".

Мнозина биха се отказали от предизвикването, само че очевидно в името на хилядите почитатели Seaside girl Little Seven е взема решение въпреки всичко да го изяде, обещавайки, че ще го направи в идващото видео.

От английския Daily Mail оповестяват, че този тип октопод е много граблив, а възрастен образец има по 280 вендузи на всеки от осемте си крайника. Всяка една вендуза пък има хиляди химически рецептори.

Влогърката живее в град Лианюнганг и съдейки по профила ѝ в обществените мрежи, тя обожава да яде морска храна.

Видеото с октопода обиколи международните новинарски уеб сайтове, тъй че за положително или зло Seaside girl Little Seven е към този момент известна.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР