Любопитно Силен месец с вълнуващи дербита по DIEMA XTRA и

...
Любопитно Силен месец с вълнуващи дербита по DIEMA XTRA и
Коментари Харесай

Силен месец с вълнуващи дербита по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Любопитно Силен месец с вълнуващи дербита по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA Сред акцентите са значими мачове от родното състезание и Висшата лига, стартовете на волейболната Суперлига и НБА, както и предпоследните съревнования във Формула 1 2 октомври 2019, 13:59  Силен месец с вълнуващи дербита по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA Източник: ThinkStock/Guliver
ктомври ще подари на спортните почитатели доста страсти в спортните канали на DIEMA XTRA с значими футболни конфликти, волейболни безредици, безподобен баскетбол и основни съревнования във Формула 1. Съдържанието от DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 е налично и в платформата PLAY DIEMA XTRA, а най-интересните дуели ще бъдат излъчени като обособени събития, които могат да се закупят единично.

Вълнуващи футболни срещи предстоят на тимовете в efbet Лига през месеца. На 6 октомври от 20:15 ч. първенецът Лудогорец ще брани мястото си на върха против безотказния Левски. Двата отбора са разграничени от единствено точка, като само първенците остават без проваляне. В средата на месеца „ орлите “ ще премерят сили с Ботев Пловдив, а градският противник на „ канарчетата”, Локомотив, ще се изправи против ЦСКА във значим спор за третата позиция.

Между 29 и 31 октомври ще се изиграе вторият кръг от шампионата за Купата на България, където Левски и ЦСКА имат съществени трудности. Черно море още веднъж застава на пътя на „ сините”. „ Моряците” се трансфораха в един от най-неудобните съперници на Левски в конкуренцията, откакто ги победиха на финала през 2015-та и ги отстраниха в 2 от последните 3 издания, в това число миналогодишното. За ЦСКА пък следва пътешестване за дуел с шлагера на акцията Арда. Два от последните трима притежатели на трофея се срещат на стадион „ Славия” – „ белите” одобряват Ботев Пловдив. Съпричастни с страстите от българския футбол ще ви направи DIEMA SPORT.

В богатата стратегия на DIEMA SPORT 2 влизат всички значими дербита от британската Висша лига. На 20 октомври от 18.30 ч. следва класиката Манчестър Юнайтед – Ливърпул. Седем дни по-късно от 18:30 ч. „ мърсисайдци” играят с Тотнъм Хотспър. В последната седмица на октомври следват горещи мачове в четвъртия кръг от Карабао къп, каквито са Челси – Манчестър Юнайтед и Ливърпул – Арсенал.

И още първокласен европейски футбол ще предложат спортните канали на DIEMA XTRA с дуели за Купата на Германия. На 29 октомври от 21:00 ч. следва Бохум – Байерн Мюнхен, а на 30 октомври от 21:45 ч. на ред са Борусия Дортмунд и Борусия Мьонхенгладбах.

Интрига няма да липсва и във Формула 1, като през октомври предстоят две значими надпревари. Въпреки че Ферари сподели възкръсване, конкуренцията в Сочи съвсем връчи нова международна купа на Люис Хамилтън и екипа му. На 13 октомври от 08:10 ч. на пистата „ Судзука” ще се организира конкуренцията за Голямата премия на Япония. Трасето с форма на осмица и 17 завоя е измежду най-предизвикателните в

света, като дължината му е 5,807 км. На 27 октомври от 21:10 ч. е стартът в Мексико, където водачите ще се борят за първото място на „ Ерманос Родригес”. Вълненията от тренировките, квалификациите и конкуренциите можете да наблюдавате онлайн в ефира на DIEMA SPORT.

Месецът предлага и значими събития в родния волейбол. На 11 октомври от 18:30 ч. в мач за Суперкупата на България се изправят тимовете на Нефтохимик и Хебър, а феновете ще могат да видят дуела онлайн по DIEMA SPORT 2. Няколко дни по-късно – на 18 октомври, нови волейболни безредици ще провокира подновяването на Суперлигата.

Утрото на 23 октомври ни посреща със звезден искра в калифорнийски жанр с началото на сезона в НБА. От 05:30 Лос Анджелис Клипърс и Лос Анджелис Лейкърс дават звук на една акция, която дава обещание да е пленяваща и доста оспорвана. Преди това феновете на DIEMA SPORT 2 могат да гледат два предсезонни дуела на баскетболната асоциация. На 10 октомври от 14:30 ч. „ езерняците” се изправя против Бруклин Нетс, а ответната среща е на 12 октомври в същия час.

Спортното многообразие в програмата на каналите от пакета DIEMA XTRA през октомври се добавя от първата порция финали в Световните боксови супер серии и коронен мач с присъединяване на Дерек Чисора. Всичко това в границите на галавечер в Лондон на 26 октомври. Развръзките от дуелите ще доближат до феновете по DIEMA SPORT.

Не пропускайте най-интересните спортни събития през октомври онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Майка на умряло бебенце търси отговори <br>
Майка на умряло бебенце търси отговори
 Уникална Ивет Лалова още веднъж съумя, на край е Уникална Ивет Лалова още веднъж съумя, на край е  <br> Звезди, които като че ли са пътували през времето: <strong> 8 неповторими фотоси </strong> <br>
Звезди, които като че ли са пътували през времето: 8 неповторими фотоси
 <br> <strong> 5 минути популярност: </strong> жена нахлу на ревюто на " />
5 минути популярност: жена нахлу на ревюто на "Шанел " (ВИДЕО)
Последни  <p>Силен месец с вълнуващи дербита в света на спорта</p> Силен месец с вълнуващи дербита в света на спорта  Чудовищният вихър „ Лорецо ” идва към Европа Чудовищният вихър „ Лорецо ” идва към Европа  <p>&bdquo;Писма от Антарктида&ldquo; основава казус в международното кино</p> „ Писма от Антарктида “ основава казус в...  <p>Вдигат заплатите с новия бюджет, даде обещание Горанов</p> Вдигат заплатите с новия бюджет, даде обещание Горанов  БНР Съвет за електронни медии глобява БНР с 27 хиляди лева  Банско Арест на британец за ликвидиране на куче в Банско  Дана Фирас Йорданската принцеса Дана Фирас: Принцесите работят  <p><strong>Брекзит може да подлуди хората. </strong>Разказ за един мъж от малцинствата</p> Брекзит може да подлуди хората. Разказ за един мъж от...  Карел Гот Почина известният артист Карел Гот  <p>С какво министърките впечатлиха Борисов (СНИМКИ)</p> С какво министърките впечатлиха Борисов (СНИМКИ)  <p><strong>Мишка </strong>падна от тавана на Белия дом <strong>върху журналист</strong></p> Мишка падна от тавана на Белия дом върху публицист  <p><strong>След 2-годишна&nbsp;връзка</strong>, те си &quot;дават почивка&quot;</p> След 2-годишна връзка, те си "дават...  <p>А1 започва безвъзмездни обучения&nbsp;за възрастни хора&nbsp;</p> А1 започва безвъзмездни образования за възрастни...  Huawei: Да има мощен съперник е добре за нас Huawei: Да има мощен съперник е добре за нас  <p>НС отхвърли настояването на Българска социалистическа партия за &quot;блиц-контрол&quot; на Борисов</p> Народно събрание отхвърли настояването на Българска социалистическа партия за "блиц-контрол"...  Веселин завоюва закуска за „ Славяни “ в „ Игри на волята: България “ Веселин завоюва закуска за „ Славяни “ в „ Игри на волята:...  Екатерина Захариева Захариева за Сидеров: Абсурдно и неприемливо  <p><strong>10 любопитни фактa</strong> за хората, родени през <strong>октомври</strong></p> 10 любопитни фактa за хората, родени през октомври  <p>Меган Маркъл съди таблоид поради <strong>&bdquo;безмилостна пропаганда&ldquo;</strong></p> Меган Маркъл съди таблоид поради „ безмилостна...  <p><strong>5 минути популярност:</strong> жена нахлу на ревюто на &quot;Шанел&quot; (ВИДЕО)</p> 5 минути популярност: жена нахлу на ревюто на... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Извинете, не мога да изям всичко това, апелирам опаковайте ми го за у дома..... В какъв смисъл шведска? Какво ме интересува от кое място ви е масата? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българският шоколад, който е прочут в целия свят (ВИДЕО)  Германската пенсионерка, която сбъдна Германската пенсионерка, която сбъдна " българската си фантазия "  Грета Тунберг: Хората страдат, умират, екосистеми се разрушават  Пациент на кардиолога с 57 хиляди лева заплата: Трябва да бъде наказан  Вижте неписаната история на България в фотоси  Честваме 111 години самостоятелна България Водещи вести  Волен Сидеров Скандал със Сидеров в ефира на Българска национална телевизия, влезе жандармерия  Чудовищният вихър „ Лорецо ” идва към Европа Чудовищният вихър „ Лорецо ” идва към Европа  Млад мъж почина тази заран в центъра на София, блъснат от микробус Млад мъж почина тази заран в центъра на София, блъснат от микробус  <p>Разбиха главата на млад татко пред очите на полицаи</p> Разбиха главата на млад татко пред очите на служители на реда  Карел Гот Почина известният артист Карел Гот  Катя Тричкова с екипа на кино лентата От бюрото до снимачната площадка и Кан: историята на Катя Тричкова  <p>С какво министърките впечатлиха Борисов (СНИМКИ)</p> Кои министърки впечатлиха Борисов с облекло (СНИМКИ)  Тръмп: Това е държавен прелом Тръмп: Това е държавен прелом  <p><strong>Брекзит може да подлуди хората. </strong>Разказ за един мъж от малцинствата</p> Брекзит може да подлуди хората. Разказ за един мъж от малцинствата  <p>&bdquo;Писма от Антарктида&ldquo; основава казус в международното кино</p> Със фотосите на Ледения континент „ Писма от Антарктида “ основава казус в международното кино  <p>Меган Маркъл съди таблоид поради <strong>&bdquo;безмилостна пропаганда&ldquo;</strong></p> Меган Маркъл съди таблоид поради „ безмилостна агитация “  Банско Арест на британец за ликвидиране на куче в Банско  БНР Съвет за електронни медии глобява БНР с 27 хиляди лева  Дана Фирас Йорданската принцеса Дана Фирас: Принцесите работят  <p><strong>Мишка </strong>падна от тавана на Белия дом <strong>върху журналист</strong></p> Мишка падна от тавана на Белия дом върху публицист Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР