Любопитно признание направи Слави Трифонов по време на специалното празнично

...
Любопитно признание направи Слави Трифонов по време на специалното празнично
Коментари Харесай

Слави Трифонов предлага улица в Плевен да носи името на самурая Сейго Ямадзава

Любопитно самопризнание направи Слави Трифонов по време на специфичното празнично издание на вечерното му шоу за 3 март във връзка навършването на 142 години от Освобождението на България.

Шоуменът призна, че е направил опит преди време да се свърже с правнука на Сейго Ямадзава - самураят, който е взел участие в Руско-турската освободителна война и се е бил на страната на България при Плевен.

" Правнукът му е на 80 години и живее в Япония. Занимава се с школа по японско бойно изкуство. Поканих го да пристигна на посетители и щеше да е неповторимо, само че лекарите не му разрешиха, тъй като не беше в положително здравлословно положение. Той беше безусловно осведомен с историята на прародител си, беше извънредно горделив с нея! Знаеше за България, знаеше за Плевен... Изпрати ми книга и фланелка, подписана от неговия военен клуб. Беше удивително. Трябва да се поинтересувам какво е станало с него. Но по този начин или другояче осъществихме контакт с правнука на Сейго Ямадзава. Опитах се да препоръчам, доколкото е допустимо, в Плевен да има улица на негово име ", показа Слави в ефиа на шоуто си, видя локалният уебсайт " Плевен на следващия ден ". /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР