Любопитно Пътят на честта“ събира фенове и актьори пред големия

...
Любопитно Пътят на честта“ събира фенове и актьори пред големия
Коментари Харесай

Пътят на честта“ събира фенове и актьори пред големия и малкия екран

Любопитно „ Пътят на достойнството “ събира почитатели и артисти пред огромния и дребния екран Финалният епизод на първи сезон на сериала ще бъде излъчен на 19 декември  Александра Грамова 13 декември 2019, 16:30
а 19 декември (четвъртък) следва дълго чаканата развръзка в „ Пътят на достойнството “. Най-запалените почитатели ще имат опцията да гледат финалния епизод на първи сезон на огромен екран дружно с обичаните си герои от сериала няколко часа преди ефирното му лъчение. Прожекцията ще се състои в Cinema City - Paradise Center от 19:00 ч., а билетите към този момент са в продажба.

В продължение на три месеца историите в „ Пътят на достойнството “ вълнуваха феновете на NOVA. В 52 епизода сериалът повдигна настоящи публични въпроси, като най-обсъжданите в обществените мрежи бяха: развъждането на дете от уединен родител, проблемите при развъждането на младежи, домашното принуждение, разликите в полезностите на поколенията, историите от Прехода и устрема за превръщането на сивия бизнес в законен, паралела сред живота в дребния и огромния град.

Драматичната история на Кера (Силвия Петкова) и дребния Мартин (Александър Спиров) не остави безучастни феновете, които обикнаха доста от героите на сериала, а други намразиха. Образът на най-злата свекърва в телевизионния ефир Бонка (Галя Александрова) и неприятният брат Димитър (Благовест Благоев) се трансфораха в нарицателни. Със своите ярки превъплъщения в сериала се откроиха актьорите: Ивайло Захариев, Любомир Петкашев, Веселин Плачков, Мариана Миланова, София Маринкова, Симеон Лютаков, Гергана Данданова, Илиана Коджабашева, Петя Бончева, Веселин Анчев, Моника Иванова и други, както и младите гении Найа Арсова и Георги Манов.

Не пропускайте дълго чакания край на първи сезон на „ Пътят на достойнството “ на 19 декември (четвъртък) от 19:00 ч. в Cinema City - Paradise Center и от 22:00 ч. единствено в ефира на NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР