Любопитно Най-красивата градина в света е празна за първи път

...
Любопитно Най-красивата градина в света е празна за първи път
Коментари Харесай

Най-красивата градина в света е празна за първи път от 71 години

Любопитно Най-красивата градина в света е празна за първи път от 71 години Разходете се виртуално из световноизвестният Кукенхоф  Надежда Неменски 30 април 2020, 07:58  Най-красивата градина в света е празна за първи път от 71 години Източник: iStock/Guliver Images
ветовноизвестният Кеукенхоф е най-красивата градина с лалета в света. Всяка година милиони туристи посещават тази градина в град Лисе, Нидерландия.

Това е ужасно доста, като се има поради, че градината е отворена единствено напролет! Всяка година работлив екип се грижи градината да наподобява толкоз добре, колкото в миналото, в това число тази година.

НАЙ-КРАСИВАТА ГРАДИНА В СВЕТА
Най-красивата градина в света  Атлантида  Куче котка  градове  градове
Тази година е специфична, тъй като Кукенхов е затворен за първи път от 71 години. Но та не значи, че там няма цветя. Напротив – цветята наподобяват необикновено и получава толкоз внимание, колкото всяка година. Всички градинари правят работата си съзнателно, тъй като и без хора цветята порастват и цъфтят.

Нидерландският фотограф Алберт Дрос прави впечатляващи фотоси на Кукенхоф във времена на пандемия и обществена изолираност. Вижте невероятната градина както в никакъв случай до момента в галерията ни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР