Любопитно Меркурий в Телец: Фокусираме ума в дългосрочни цели Планетата

...
Любопитно Меркурий в Телец: Фокусираме ума в дългосрочни цели Планетата
Коментари Харесай

Меркурий в Телец: Фокусираме ума в дългосрочни цели

Любопитно Меркурий в Телец: Фокусираме мозъка в дълготрайни цели Планетата на знанието и интелектуалния капацитет ще бъде в земния знак от 28 април до 12 май  Александра Иванчева 29 април 2020, 05:56  Меркурий в Телец: Фокусираме мозъка в дълготрайни цели Източник: iStock/Getty Images
азахме каквото има да споделяме по време на Овена, а в този момент Меркурий влиза в Телец, с цел да успокои атмосферата с непоклатимо успокоение. По време на пребиваването си в огнен знак интелектуалната планета евентуално ви е помогнала да вземете спонтанни решения и да бъдете по-смели. Да, преди месец имахме потребност повече от всеки път от тази храброст – да предизвикваме нови диалози и планове, и да повярваме, че даже и в тотално непредвидена обстановка за света, може да се оправим. Меркурий в Телец е стадий 2 – след стартирането има потребност от стабилизиране. Телецът е измежду най-продуктивните знаци на зодиака – непрекъснатото движение и фокус върху явен проект му дава преимущество измежду доста други. Планетата на знанието, връзката и интелекта ще остане в земния знак от 28 април до 12 май, давайки ни шанса да овладеем препускащите мисли и да създадем освен това за спокойствието и заниманията си. Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.

Как да се възползваме от всичко това?

Време е за задълбочаване в плана, който започнахте неотдавна или тематиките, които се нуждаят от сериозен метод. Меркурий в Телец търси рационалния и функционален път – в този момент не е моментът за вятърничави хрумвания, а за всичко, което има вероятност. Периодът е подобаващ да укрепите концентрацията. С дългия престой вкъщи парадоксално се оказахме с недостиг на вниманието – евентуални повода е, че макар неналичието на динамичност от заобикалящия ни свят, у дома има задоволително неща, които да ни разсейват. Е, помислете в какво в действителност желаете да насочите съзнанието и тренирайте мозъка в усвояването на информация.

Ако би трябвало да водите значими диалози, моментът е подобаващ за плавна и добре премислена връзка. Вероятно ще бъдете по-структурирани от нормално, а това усилва и възможностите за положително развиване.

Подредете мозъка – също както нашият дом се нуждае от почистване, съзнанието заслужава ред и пространство. Отделете значимите тематики, мисли и страсти от всичко останало и концентрирайте внимание в тях. Наблюдавайте ги и усетете огромна картина.

Всяко качество в избрана обстановка може да бъде с негативен знак – подобен е казусът и с ината на Телеца. Когато този знак реши, че има мнение по отношение на въпрос, няма мощ на света, която може да го убеди в нещо друго. В случая това ще бъде потребно единствено на тези, които имат потребност да заякнат в отстояване на позицията. За всички останали – дано не бъдем прекомерно безапелационни.

Меркурий в Телец и знаците

Най-голямо преимущество в интервала ще имат земните знаци – Телец, Дева и Козирог. Всички качества на земния Меркурий ще бъдат прилагани по-лесно и от Риби и Рак, а Скорпионът ще би трябвало малко повече да поработи за задачата. Интелектуални провокации ще има за Лъва и Водолея – не забравяйте да търсите еластичен метод в диалозите и менталната активност. За останалите знаци – използвайте интервала, с цел да вземете най-хубавото!

На 4 май Меркурий ще направи съвпад с Уран в Телец – очаквайте забавни диалози и вълнуващи хрумвания! Не забравяйте да търсите практично приложение на ексцентричното и да мислите в вероятност. Успех на всички!

Повече информация можете да получите на STELLARMIND. Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected]
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР