Любопитно Мъжете по-често се считат за атрактивни, в сравнение с

...
Любопитно Мъжете по-често се считат за атрактивни, в сравнение с
Коментари Харесай

Мъжете по-често се считат за атрактивни, в сравнение с жените

Любопитно Мъжете по-често се смятат за атрактивни, спрямо дамите Мъжете са склонни да надценяват своя външен тип, до момента в който дамите го подценявали  Христо Боснев 6 май 2019, 21:40  Мъжете по-често се смятат за атрактивни, спрямо дамите Източник: iStock/Getty Images
роучване на немски експерти от университета в Оснабрюк откри, че мъжете са по-склонни да се надценяват и да се смятат за атрактивни, спрямо дамите, написа в. "Метро ".

Изследователите провели опити със 100 мъже и 100 дами на възраст сред 18 и 30 години.

Техният показател на телесната маса бил сред 18,5 и 23,5. За съпоставяне, идеалният показател се смята 21,5 за дамите и 2715 за представителите на мощния пол.

От получените данни се оказало, че мъжете са склонни да надценяват своя външен тип, до момента в който дамите го подценявали.

Съвети за по-добър външен тип, които всички мъже би трябвало да знаят

Ръководителката на екипа Мона Фогес твърди, че това е първото изследване от този вид. От получените резултати ставало видно, че свръхувереността на мъжете за тяхната осанка им носи изгоди.

Проведени били опити, в които били показвани фотоси с разнообразни телосложения, на които били сменяни главите.

Мъжете давали по-високи оценки на комбинациите, в които попадали личните им лица, без значение от това, какъв брой са атлетични силуетите. В същото време дамите имали податливост да се подценяват, когато видят личното си изображение.

Очевидно има двойни стандарти по отношение на това по какъв начин дамите и мъжете правят оценка личната си атрактивност.



Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: мъж суета
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР