Любопитно Магове, вещици, свещеници – кой стои зад великите лидери?

...
Любопитно Магове, вещици, свещеници – кой стои зад великите лидери?
Коментари Харесай

Магове, вещици, свещеници – кой стои зад великите лидери?

Любопитно Магове, вещици, свещеници – кой стои зад великите водачи? Личностите, върху които историята хвърля сянка  Ванеса Николова 5 юли 2019, 10:27 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Магове, вещици, свещеници – кой стои зад великите водачи?
Магове, вещици, свещеници – кой стои зад великите водачи?
 Меган Маркъл с изненадваща поява на Уимбълдън, носи особено колие
Меган Маркъл с изненадваща поява на Уимбълдън, носи особено колие
 Френската женитба на една прелестна актриса. Вижте роклята ѝ
Френската женитба на една прелестна актриса. Вижте роклята ѝ
 Някога са съществували растителноядни крокодили
Някога са съществували растителноядни крокодили
 Свети Стефан - eдна перла, която да посетите през лятото
Свети Стефан - eдна перла, която да посетите през лятото
 Екранните двойки, които не са желали да се целуват
Екранните двойки, които не са желали да се целуват
 Видео с „ пеещия ” Доналд Тръмп стана сензация в обществените мрежи
Видео с „ пеещия ” Доналд Тръмп стана сензация в обществените мрежи
 Принцеса Даяна е щяла да взе участие в продължение на кино лентата
Принцеса Даяна е щяла да взе участие в продължение на кино лентата " Бодигард "

рале, кралици, императори, президенти, генерали…

Колкото и власт да има всеки един от тях, той въпреки всичко се нуждае от своя дясна ръка. В множеството случаи това е човек с опит в съответната сфера.

Друг път обаче съветниците на хората с власт са със напълно друг обществен статус.

Магове, вещици, свещеници, шамани…

View this post on Instagram
A post shared by Benedicte Martin (@beneallarrabbiata) on Nov 22, 2018 at 2:09pm PST

Хитлер и Ханусен

Кой е Ханусен? Ерик Йан Ханусен е влиятелен австрийски ясновидец, окултист и астролог, който развива кариерата си по време на Ваймарската република.

По време на 20-те години на предишния век Ханусен се открива в Берлин, където се среща с Адолф Хитлер, който по това време към момента не е добил огромна известност.

Ханусен играе огромна роля в построяването на Хитлер като обществена персона. Той му оказва помощ доста в развиването на ораторските му качества и му дава препоръки по отношение на това по какъв начин да се държи пред хората.

В подмяна на помощта, която Ханусен оказва на Хитлер, магът получава достъп до огромна доза конфиденциална информация, една от които проектите за запалването на Райхстага през февруари 1933г.

Това не се харесва доста на почитателите на нацисткия водач и по някаква случайност или не трупът на Ханусен е открит в покрайнините на Берлин със следи от принуждение малко след пожара.

View this post on Instagram
A post shared by BruceWayne (@bruce_wayne11) on Jun 27, 2019 at 11:57am PDT

Роналд Рейгън и Джоан Кигли

Коя е Джоан Кигли? Джоан Кигли е астроложка, родена в Канзас, станала известна с голямата си непосредственост с президента Роналд Рейгън и неговата брачна половинка Нанси.

След опита за атентат против президента Рейгън основната цел на Джоан е да се пробва да предотврати последващи покушения, като авансово ги предсказва.

Много хора от близкия кръг на Рейгън нееднократно са споделяли, че астроложката е играла извънредно значима роля в живота в Белия дом.

Бившият министър на финансите от кабинета на Рейгън споделя следното: „ Почти всяко едно значимо решение, което се взимаше от Белия дом, се обсъждаше авансово с жена, която изработваше хороскопи. Тя трябваше да се увери, че планетите са подредени в верния ред за триумфа на съответния политически ход.”

View this post on Instagram
A post shared by CICAP Account Ufficiale (@cicap_it) on Jun 29, 2019 at 12:04am PDT

Романови и Распутин

Кой е Распутин? Григорий Распутин е съветски свещеник и врач. Способностите му на врач били с подобен огромен авторитет, че даже императрица Александра се допитала до неговия съвет и помощ за излекуването на сина си Алексей Николаевич Романов.

Както доста деца от кралските дворове дребният Алексей страдал от хемофилия, а Распутин бил единственият, който съумял да му помогне.

Императрицата била толкоз впечатлена от качествата на Распутин, че даже наредила той да се реалокира да живее в двореца. Това обаче не се харесало на доближените на Романови, защото въздействието, което Распутин имал върху тях застрашавало ориста на страната.

В последна сметка Распутин бил погубен. Първоначално бил токсичен, прострелян няколко пъти, пребит, след което хвърлен в ледените води на река Нева. След направената експертиза се оказва, че духовникът не умира от раните си, а от навлязлата вода в белите му дробове.

View this post on Instagram
A post shared by Merlin russian white cat (@merlin_white_cat) on Nov 10, 2018 at 4:26am PST

Крал Артур и Мерлин

Кой е Мерлин? Не може да се каже с акуратност. Има разнообразни хипотези, митове и вярвания. Някои считат, че това е бил вълшебник от близкото обграждане на крал Артур.

Други настояват, че Мерлин не е името на избран човек, тъй като магьосници с това име през 6-ти век в Англия е имало доста. Трети пък са на мнението, че Мерлин е просто една легенда, митичен облик.

Която и от тези хипотези да е вярна, съгласно преданието Мерлин е бил консултант на крал Артур по време на ръководството му над Камелот.

Легендите споделят, че Мерлин е този, който играе значима роля в развъждането на дребния Артур. Той му оказва помощ и за изваждането на прословутия меч Екскалибур от скалата, което автоматизирано му обезпечава трона на Англия.

По тематиката  Тъмната страна на великите персони, които считаме за светци Тъмната страна на великите персони, които считаме за светци  Денят, в който робите в Съединени американски щати получиха свободата си Денят, в който робите в Съединени американски щати получиха свободата си  Този човек написа едни от най-великите разкази Този човек написа едни от най-великите разкази  Тордесияс или по какъв начин Испания и Португалия си разделиха Новия свят Тордесияс или по какъв начин Испания и Португалия си разделиха Новия свят

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара За дома  DSK  Как да запазим кухнята хладна и през лятото Как да запазим кухнята хладна и през лятото  <p><strong>Апартамент в София</strong>, който очарова с интериор (СНИМКИ)</p> Софийски апартамент, който очарова с интериор (СНИМКИ).box-DSK { margin: 50px 0; }.box-DSK img { width: 100%; height: auto; }.box-DSK.list-item:nth-child(1) { border-top: 0 none; }.box-DSK.list-item { background: #fff; padding: 15px 0; border-left: 15px solid #fff; border-right: 15px solid #fff; }.box-DSK.box-content { padding: 0; padding-top: 15px; border-left: 15px solid transparent; border-right: 15px solid transparent; border-bottom: 15px solid transparent; background: #136f52 url(`https://www.vesti.bg/resources/assets/dsk/dsk-wallpaper.jpg`) top center; } Не пропускай  <br> Путин закъсня с 50 мин. за срещата с папата <br>
Путин закъсня с 50 мин. за срещата с папата
 <br> Съдят майка за неприятно отношение към децата ѝ <br>
Съдят майка за неприятно отношение към децата ѝ
 <br> провокира възторг в интернет <br>
провокира възторг в интернет
 <br> <strong> Принцеса Даяна </strong> е щяла да взе участие в " />
Принцеса Даяна е щяла да взе участие в "Бодигард " 2
 1 Мелания Тръмп с дръзка прозираща рокля (СНИМКИ)  1 Меган Маркъл се появи изненадващо на Уимбълдън (СНИМКИ)  1 Спиращи дъха рокли на Седмицата на модата в Париж (СНИМКИ/ВИДЕО)  1 Селин Дион все по-слаба (СНИМКИ) --> АКЦЕНТИ  Мелания Тръмп с дръзка прозираща рокля (СНИМКИ) Мелания Тръмп с дръзка прозираща рокля (СНИМКИ)  Меган Маркъл се появи изненадващо на Уимбълдън (СНИМКИ) Меган Маркъл се появи изненадващо на Уимбълдън (СНИМКИ)  Спиращи дъха рокли на Седмицата на модата в Париж (СНИМКИ/ВИДЕО) Спиращи дъха рокли на Седмицата на модата в Париж (СНИМКИ/ВИДЕО)  Селин Дион все по-слаба (СНИМКИ) Селин Дион все по-слаба (СНИМКИ) Последни  <p><strong>Магове, вещици, свещеници</strong> &ndash; кой стои зад великите водачи?</p> Магове, вещици, свещеници – кой стои зад великите...  Рокади в Българска социалистическа партия, двама освободени от управлението Рокади в Българска социалистическа партия, двама освободени от управлението  <p>Загина &bdquo;кралят на въглищата&rdquo; в САЩ</p> Загина „ кралят на въглищата” в Съединени американски щати  Меган Маркъл Меган с изненадваща поява на Уимбълдън, носи...  Софи Търнър Френската женитба на една прелестна актриса. Вижте...  <p>Можеше ли да се предотврати нещастието в Габрово</p> Можеше ли да се предотврати нещастието в Габрово  Стряскащо: Едно родено българче на всеки трима умряли Стряскащо: Едно родено българче на всеки трима умряли  <p>Това са най-мощните серийни 4-цилиндрови коли</p> Това са най-мощните серийни 4-цилиндрови коли  Нападнаха с нож пасажер във влака София-Бургас Нападнаха с нож пасажер във влака София-Бургас  <p>Някога са съществували <strong>крокодили вегани</strong></p> Някога са съществували крокодили вегани  Организация на обединените нации: Венецуела екзекутирала хиляди съперници на властта Организация на обединените нации: Венецуела екзекутирала хиляди съперници на властта  Слънчево през днешния ден, лятно време през уикенда Слънчево през днешния ден, лятно време през уикенда  Bitcoin употребява повече електричество от Швейцария Bitcoin употребява повече електричество от Швейцария  Любов Да обичаш напук: Каризма и Коул  <p>Най-силното земетресение от години&nbsp;удари&nbsp;Южна Калифорния&nbsp;&nbsp;</p> Най-силното земетресение от години удари Южна...  <p><strong>Свети Стефан</strong> - eдна перла, която да посетите през лятото</p> Свети Стефан - eдна перла, която да посетите през лятото  <p>Екранните двойки, които <span style= Екранните двойки, които не са желали да се целуват  <p>Британски командоси превзеха супертанкер на Иран</p> Британски командоси превзеха супертанкер на Иран  <p>България и Македония ще управляват Берлинския процес</p> България и Македония ще управляват Берлинския развой  Дизайнер шейх умря след празненство Дизайнер шейх умря след празненство Всичко от през днешния ден Виц на деня - Моше, в случай че имаш два мерцедеса, ще ми дадеш ли единия? - Разбира се! - Моше, в случай че имаш две яхти, ще ми дадеш ли едната?… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Уникални ре </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР