Любопитно Какви са полезните свойства на тази райска билка Тя

...
Любопитно Какви са полезните свойства на тази райска билка Тя
Коментари Харесай

Какви са полезните свойства на тази райска билка

Любопитно Какви са потребните свойства на тази райска билка Тя има мощни антиоксиданти 11 май 2020, 06:07  Виктория Бекъм още веднъж отнесе рецензия, само че дали е заслужена
Виктория Бекъм още веднъж отнесе рецензия, само че дали е заслужена
 Ето кои са спечелилите в
Ето кои са спечелилите в " Един за различен "
 Как да се освободите от напрежението съгласно зодията
Как да се освободите от напрежението съгласно зодията

" Българският Алкатраз " и 5 неща, които сигурно не знаете
 Табуле - националното ядене на Ливан
Табуле - националното ядене на Ливан
 Космически измислици, в които може би вярвате
Космически измислици, в които може би вярвате
 Адел изненада всички с нова фотография - вижте
Адел изненада всички с нова фотография - вижте
 JJ почнал да готви по време на изолацията
JJ почнал да готви по време на изолацията

улси или по този начин нареченият божествен босилек е един от присъщите знаци на индийската просвета. Растението се употребява в ежедневните свещени ритуали за удостояване на боговете.

Освен за религиозни цели, растението тулси има и доста други здравословни приложения. Това споделя Vbox7 в канала "Баба знае ".

Билката облекчава признаците на грип и простуда, защото е мощно бактерицидно средство. Освен това тулси е ефикасен лек против гъбичните бактерии, тъй като има антибактериални и антибиотични свойства.

Листата от тулси борят диабета. Те съдържат етерични масла и антиоксиданти, които облекчават усвояването на глюкозата в кръвта и разрешават на панкреаса да действа вярно.

Мощните антиоксиданти борят високото кръвно налягане и намаляват равнищата на холестерола.

Отварата от тулси отстранява песъчинки или дребни камъни в бъбреците.

По тематиката  Невероятните изгоди за здравето от Camellia sinensis Невероятните изгоди за здравето от Camellia sinensis  Тази билка ще постави завършек на проблемите ви с бъбреците Тази билка ще постави завършек на проблемите ви с бъбреците  Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища Медуница: Билката за белия дроб и дихателните пътища  Полезните свойства на билката, която назовават Полезните свойства на билката, която назовават " самун на сърцето "

Instagram
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  билка .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва - Теми в развиване | Vesti.bg Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва - Теми в развиване | Vesti.bg  Вирусолог предизвестява за Вирусолог предизвестява за " вирусен вихър наесен "  Космически измислици, в които може би вярвате Космически измислици, в които може би вярвате  Табуле - националното ядене на Ливан Табуле - националното ядене на Ливан Последни  <p>Очаква ни парещ понеделник</p> Очаква ни парещ понеделник  Какви са потребните свойства на тази райска билка Какви са потребните свойства на тази райска билка  <p>5 неща, за които да внимаваме при покупка на &bdquo;нов внос&rdquo;</p> 5 неща, за които да внимаваме при покупка на „ нов...  Моника Чалъкова Моника Чалъкова: "След всяка последваща книга човек...  Виктория Бекъм още веднъж отнесе рецензия, само че дали е заслужена Виктория Бекъм още веднъж отнесе рецензия, само че дали е...  Ето кои са спечелилите в Ето кои са спечелилите в " Един за различен "  Как да се освободите от напрежението съгласно зодията Как да се освободите от напрежението съгласно зодията  Васил Иванов с нови разкрития за партия Васил Иванов с нови разкрития за партия " Възраждане "  След почивка в чужбина, 14 дни карантина След почивка в чужбина, 14 дни карантина  <p>Ето къде са в изолираност Кейт, Уилям и децата</p> Ето къде са в изолираност Кейт, Уилям и децата  Местата, където елементарно може да се болестите с ковид Местата, където елементарно може да се болестите с ковид  Нова жертва на Covid-19 Нова жертва на Covid-19  Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва  Пълна обсада на жк Пълна обсада на жк " Райна княгиня " в Ямбол  Ивайло Пенчев Ивайло Пенчев търси кръводарители, с рядка кръвна група...  Страх в Иран, чака се втори пик на ковид Страх в Иран, чака се втори пик на ковид  Най-скандалните звездни изказания за COVID-19 Най-скандалните звездни изказания за COVID-19  Алкатраз, Сан Франциско " Българският Алкатраз " и 5 неща, които сигурно не...  Кирил и Георги Домусчиеви Кирил Домусчиев: Задължително е да бъдем обществено...  Apple iPhone SE Как да създадем бекъп на iPhone Всичко от през днешния ден Виц на деня В рейса пийнал мъж се подпира на стоящата до него жена. Тя търпяла в началото, а след това не издържала и му викнала: - Господине, още малко… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха ковид в спермата на излекувани мъже Откриха ковид в спермата на излекувани мъже  Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари  Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат  Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал  Разположиха хладилни камиони за трупове в Санкт Петербург  Коронавирусът е бил в Европа още през 2019 година Коронавирусът е бил в Европа още през 2019 година Водещи вести  Нова жертва на Covid-19 Нова жертва на Covid-19  След почивка в чужбина, 14 дни карантина След почивка в чужбина, 14 дни карантина  Кирил и Георги Домусчиеви Кирил Домусчиев: Задължително е да бъдем обществено виновни  Ивайло Пенчев Ивайло Пенчев търси кръводарители, с рядка кръвна група е  Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва Коронавирусът в Русия: Половината инфектирани са в Москва  Васил Иванов с нови разкрития за партия Васил Иванов с нови разкрития за партия " Възраждане "  <p>5 неща, за които да внимаваме при покупка на &bdquo;нов внос&rdquo;</p> 5 неща, за които да внимаваме при покупка на „ нов импорт ”  <p>Ето къде са в изолираност Кейт, Уилям и децата</p> Убежището на Кейт и Уилям по време на пандемията  <p>Очаква ни парещ понеделник</p> Очаква ни парещ понеделник  Пълна обсада на жк Пълна обсада на жк " Райна княгиня " в Ямбол  Страх в Иран, чака се втори пик на ковид Страх в Иран, чака се втори пик на ковид  Най-скандалните звездни изказания за COVID-19 Най-скандалните звездни изказания за COVID-19  Apple iPhone SE Как да създадем бекъп на iPhone
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР