Любопитно изказване направи украинската боксова звезда Олександър Усик преди очаквания

...
Любопитно изказване направи украинската боксова звезда Олександър Усик преди очаквания
Коментари Харесай

Боксьорът Усик: Аз да не съм Ванга!

Любопитно изявление направи украинската боксова звезда Олександър Усик преди упования с голям интерес дуел за купите в тежка категория против Антъни Джошуа. Сблъсъкът е в събота вечерта в Саудитска Арабия, като бе забъркано и името на пророчицата Ванга.

Запитан за прогноза по какъв начин ще се развие срещата, Усик отговори:

" Донякъде знам какво ще направи Джошуа, само че не мога да разкрия преди дуела. Направих доста, свършихме доста работа, тъй че е време да се бием в събота. Кой ще победи ли? По дяволите, аз не съм Ванга! Знаете ли коя е тя? Потърсете го в Гугъл ", съобщи украинецът в изявление за канала BeanymanNews.

Заложените на карта този уикенд са международните шампионски колани на WBA, IBF и WBO, които Джошуа е твърдо решен да си върне, само че Усик е сигурен, че ще ги резервира.

Украинецът не пропусна да се похвали също, че получава голяма поддръжка от сънародниците си, в това число и от бойци на фронта във войната против Русия.

" Получавам вести от у дома всеки ден. И имам положителни вести. Някои от моите другари, военни, се върнаха живи и здрави от осъществяването на в действителност комплицирана и рискова задача. Също по този начин е позитивно, че чуваме по-малко детонации и виждаме понижаване на вражеската интензивност.

Народът на Украйна е този, който се бори настойчиво да отбрани нашата самостоятелност, независимост и просвета. Получавам гласови и видео известия с надъхващи думи. Те се молят за мен и желаят да победя. Не съм стимулиран от парите. Целта ми е да пребивавам живот, потребен за света, в който пребивавам. Това би желал Исус ", добави украинецът.

Както е ясно, Усик завоюва против Джошуа в първия дуел и му лиши международните трофеи. След старта на военните дейности в Украйна пък боксьорът се върна в родината си и отиде на фронта, само че по-късно напусна страната, с цел да се приготвя за боксовия супермач.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР