Любопитно Болезнени уроци по комуникация и в двете кухни ще

...
Любопитно Болезнени уроци по комуникация и в двете кухни ще
Коментари Харесай

Болезнени уроци по комуникация и в двете кухни ще отрезвят готвачите

Любопитно Болезнени уроци по връзка и в двете кухни ще отрезвят готвачите Шеф Виктор Ангелов ще сложи на тестване „ влюбените гълъбчета “, по какъв начин ще им се отрази това - в новия епизод на Hell’s Kitchen 17 март 2020, 14:40  Болезнени уроци по връзка и в двете кухни ще отрезвят готвачите Източник: NOVA
олезнени уроци по връзка ще отрезвят готвачите довечера от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България и ще им покажат какъв брой значимо е общуването в кухнята. Шеф Виктор Ангелов ще вземе крути ограничения, с цел да им потвърди, че в случай че не се чуват и слушат между тях отборната игра е обречена на неуспех. При дамите поколенията още веднъж ще се сблъскат, само че този път двата лагера ще се пропукат и нови спорове ще заплашат да взривят кухнята. В допълнение ще има нов рунд сред „ хубавиците “ и останалите от аления тим, само че катализатор ще са уменията в кухнята и хвалба от началник Виктор Ангелов. Поведението на един от готвачите ще провокира лавина от непредвидени реакции. При сините самостоятелните борби още веднъж ще са с преимущество над отборната, само че дали единствено неналичието на връзка ще се окаже най-сериозният проблем при мъжете.

В предишния епизод двама от сините демонстрираха необикновен хъс и предпочитание в конкуренцията между тях за оцеляване в Hell’s Kitchen България. Реджеп и Цветомир демонстрираха, воля за победа, мощни характери, душeвност, въображение и не на последно място гений в кухнята, по този метод те извоюваха мястото си в Кухнята на Ада. Цветомир се пребори с Реджеп в кулинарния дуел и получи уважението на съотборниците си, само че дали това ще има резултат в дълготраен проект следва да разберем. Докато италианското конте съумя да впрегне женската сила в вярната посока, въпреки и с по-различен темп, то в синята - франсето мъчително разбра, че наследник тим няма, а единствено индивидуалисти, които играят всеки самичък за себе си - едни симулираха, други добродушно се спотайваха, до момента в който отмине бурята, а трети искрено нямаха самообладание резервацията да приключи, с цел да се насочат в общежитието на заслужена отмора. Откритият протест затрудни шефа на синята кухня, само че все пак Цецо приключи вечерната резервация. За Калъпчийски обаче това се оказа последната задача в Кухнята на Ада, тъй като началник Виктор Ангелов в никакъв случай не прости скатавките или неналичието на ангажираност към тима и го наказа с изпъждане. Ще има ли още топ готвачи, които ще заслужат справедливия яд на началник Ангелов ще забележим тази седмица в новите епизоди на Hell’s Kitchen България.

Дневното предизвикателство ще отрезви готвачите и ще им покаже, че общуването в кухнята, е най-важното. Шеф Ангелов ще изпита уменията им да слушат, да схващат и да предават информация. Положението ще е „ ни чул – ни видял “ и какво ще стане в последна сметка следва да разберем. Зрителите на NOVA ще се радват на специфичните посетители на Hell’s Kitchen България – балет Веда Джуниър, до момента в който готвачите в кухнята ще се борят за оцеляване. Ще има спечелили и победени, само че при едните поуката няма да бъде задоволителна, с цел да реши насъбраните проблеми в борбата с егото.

Вечерната резервация ще бъде белязана с пристъпи на суматоха, с директни обвинявания, даже и с тежки закани. Шеф Ангелов ще прати един от тимовете на „ спявка “ като последна мярка за усмиряване на индивидуалисти, само че дали това ще докара до упования резултат? В другия тим ще се натрупва напрежението от взаимни обвинявания в липса на другарство сред играчите. Как ще завършат тимовете вечерната резервация ще разберем след броени часове, само че любовта ще е сложена на тестване. Влюбените гълъбчета Гери и Мишо ще ни радват с любовни пристрастености и готварски умения, само че по какъв начин това ще се отрази на любовната идилия? Ще има ли още осъдени участници в Hell’s Kitchen България и по какъв начин ще продължи конкуренцията за 100 хиляди лв. ще стане ясно през днешния ден от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Шеф Виктор Ангелов Hells Kitchen
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР