Любопитно блиц-интервю дадоха Фики и Емрах Стораро в канал в

...
Любопитно блиц-интервю дадоха Фики и Емрах Стораро в канал в
Коментари Харесай

Синовете на Тони Стораро втрещиха феновете си: Не се къпем и сме доста надарени!

Любопитно блиц-интервю дадоха Фики и Емрах Стораро в канал в уеб страницата за видеосподеляне Vbox7.

Синовете на Тони Стораро отговаряха на ексцентрични, даже занимателни въпроси, като някои от отговорите им несъмнено бяха непредвидени. Така, да вземем за пример, стана ясно, че Фики тренира повече и има по-изразени гърди и преса, Емрах е по-голям сваляч, и двамата мечтаят за интернационална кариера, работливи са и може да се случи да не се къпят по цяла седмица. Учудващо, само че Фики и Емрах споделиха таман това, добавяйки и забавно обяснение. Освен това стана ясно, че и двамата са надарени. „ Ген е, един татко ни е правил!”, съобщи Фики.

Що се отнася до банята, артистите увериха аудиторията, че не миришат неприятно в никакъв случай. Даже и да не се къпят с дни, което евентуално рядко се случва. И въпреки всичко от време на време се получава и по този начин, призна Емрах, изтъквайки събитията - когато имал по 4-5 участия вкупом, можел да си не помни, примерно облеклата. Явно в подобен миг пропущал банята.

„ Хората да не кажат, че сме нечистоплътни”, тормози се Фики през смях. Веднага по-късно огромният наследник на Тони Стоаро посочи съществено: „ Мъжете по принцип не обичаме доста да се къпем. Това е самата истина. Кой каквото и да ми приказва!”. Брат му пък напомни, че всеки човек излъчва друга миризма. Само че това не значи, че в случай че не се къпе, не ухае прелестно. „ Аз, примерно, и да не се окъпвам, замирисвам на парфюм!”, акцентира Емрах.

Брат му добави, че за това заслуга имат бабите им. Още когато младите Стораро били бебета, бабите им се погрижили да изпълнят специфичен обред, който предотвратява в по-късни години неприятната миризма по изпотяване. Става дума за така наречен посоляване. Фики не издаде детайлности за необичайния обред, само че пък посочи: „ Тази работа нашите са я свършили сносно, тъй като даже и да не слагаме дезодоранти, да не се къпем, не миришем”.

От блиц-интервюто на братята стана ясно още, че Емрах по-голям сваляч. Няма и по какъв начин да е другояче, тъй като Фики въпреки всичко е щастливо женен и има две деца. И въпреки всичко баткото обясни, че Емрах не се тормозил да заприказва момиче, което било присъщо за младите момчета. „ В днешно време при младите момчета постоянно го има този позор и терзанието сега, в който би трябвало да създадат крачката, само че Емрах го има вродено това, този гений бих споделил, да може да смъква и по-малките, и какичките”, похвали го Фики.

Брат му пък добави през смях, че умее да приказва с хората, разбирал ги. Емрах е и по-вероятно да има тунинговата жена. Съпругата на Фики е изцяло естествена, както и той избира. „ И аз обичам естествената хубост, само че каквото дойде”, показа Емрах през смях.

Той беше склонен, че е по-вероятно да заложи всичките си пари в казино, както отговори брат му. Фики изясни, че Емрах е по-малък, по тази причина го показал. Малкият Стораро сякаш да го опровергае, само че се замисли: „ Зависи от % на облагата. Ако е 70 на 30...”. Фики го прекъсна през смях: „ Остави в този момент % на облагата. Ти гледай да не се занимаваш с такива работи, тъй като ще те подстрижа нула номер”.

Защо огромният брат възпял дишането на балони?

Фики получава освен похвали за първия си шлагер, откогато се трансферира от „ Пайнер” в „ Диапазон Рекърдс”, където са и татко му Тони Стораро и брат му Емрах. Големият наследник на Човека глас отнася и рецензия, тъй като в текста на парчето „ Отпусни се” се популяризира дишането на балони. Тъкмо с такова усещане са останали някои.

„ Тази вечер отмалялост няма, всички на крайници, дърпат балоните до сутринта. Майко, до сутринта”, пее Фики. Може да се има поради, че играта с балони, въпреки че в клипа госпожица е надува балон. Не и съгласно тези, разбрали, че се засяга дишането на балони с божествен газ или така наречен „ радостни балони”, които напоследък са шлагер измежду младежите, хукнали по нощни заведения. „ Не е обикновено сина ти да възпява дишането на балони тъй като това си е опиат! Утре няма да ти е прелестно твоите внуци и негови деца да дишат балоните, нали!?!”, посочи дама под пост с част от песента на Фики в обществената мрежа. Коментарът бе ориентиран към татко му Тони Стораро, който пръв пожела триумф на сина си.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР