Любопитният сюжет между Белоградчишките скали и милиардера Илон Мъск излезе

...
Любопитният сюжет между Белоградчишките скали и милиардера Илон Мъск излезе
Коментари Харесай

Мъск ще посети Белоградчик: Шега, рекламен трик или истина?


Любопитният сюжет сред Белоградчишките скали и милиардера Илон Мъск излезе отвън мрежата. Местните управляващи и държавното управление поканиха най-богатия човек в света персонално да види естествения феномен. А към този момент се появяват непотвърдени информации, че той се кани да го направи.

Фурор след обявата на милиардера, в която съпоставя Белоградчишките скали с пейзаж от компютърна игра.

Ден след реакцията му ресторант в село до Белоградчик се похвали, че са получили писмо от „ Спейс екс “ с текст: „ Свързвам се с Вас от името на господин Мъск и офиса на SpaceX, защото имаме планувано пътешестване през април 2023 година и желаеме да посетим района и Вашия ресторант “.

Писмо от SpaceX до ресторант в село до Белоградчик
Снимка: btvnovinite.bg


До момента няма публично удостоверение, че Илон Мъск фактически се кани.

От управата на ресторанта отхвърлиха коменар, а от локалната власт обявиха, че с наслада ще му покажат всички „ съкровища " “ на Белоградчик. И му пишат персонално: „ За нас ще е наслаждение да Ви покажем този неповторим пейзаж, също и да Ви заведем до родното място на професор Виден Табаков, който е взел участие в стратегия „ Аполо “ на НАСА “.

Покната от Община Белоградчик към Илон Мъск
Снимка: btvnovinite.bg


Дали обявата е същинска или не? Министърът на туризма Илин Димитров съобщи в пост в обществените мрежи, че кани Мъск персонално да се увери в хубостта на страната ни. И добави: „ Ще го нахранят добре “.



След такава масирана офанзива по всички фронтове и стотици известия остава да се подготвим за идването на най-богатия инфлуенсър в света, стига да се реализира визитата.

С възприятие за комизъм подходи и служебният вицеприемиер по ръководство на европесйките средства Атанас Пеканов . И той е измежду стотиците коментирали под поста на Мъск: „ Хайде, Илон… Трябва да посетиш България, стой да играеш игри “.

Коментар на Атанас Пеканов по поста на Илон Мъск
Снимка: btvnovinite.bg


Оказа се, че фотографията на на Белоградчишките скали, станала възторг в обществените мрежи и възхитила най-богатия човек в света, е снимана преди няколко години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР