Любопитната подробност става известна от имотната декларация на 33-годишната дама

...
Любопитната подробност става известна от имотната декларация на 33-годишната дама
Коментари Харесай

Защо легендата на Черноморец Станко Димитранов-Художника е дарил 3,8 дка на убийцата Габриела

Любопитната детайлност става известна от имотната декларация на 33-годишната дама

Легендата на град Черноморец Станко Димитранов-Художника, който издъхна след тежко боледуване преди 4 години, е дарил златен парцел на Габриела Славова-Пеева, задържана за убийството на мъжа си Пейо Пеев. Става въпрос за 3,8 дка в местността „ Червенка “, които са оценени на най-малко 1 млн.лева.

Не е известно каква е връзката на Станко с Габриела, майка й Красимира или бабата Тонка. Любопитната детайлност излезе на бял свят след следствие на сътрудниците от 24 часа, касаещо имотното положение на злокобното семейство.

Справката в Имотния указател демонстрира, че баба, майка и щерка през годините са станали притежатели на много атрактивни парцели в столицата и по Черноморието. Според документите през 2001 година Красимира е получила апартамент от 54 кв. м от регионалната администрация на ул. " Боряна " в Овча купел по закона за споразумяване на правата на лицата с дългогодишни спестовни влогове, който след това е продала.

През 2018 година Красимира придобива два жилището на ул. " Сашо Николов - Сладура " в нов и влиятелен комплекс, ситуиран наоколо до мол " Парадайз ". Впоследствие, през 2021 година, с ипотека придобива и жилището на ул. " Елемаг " 17, бл. 308 ет. 7, ап. 33, пред който в колата си беше свиреп погубен Пейо Пеев.

Справката в Имотния указател демонстрира още, че неотдавна тя е купила и имот край морето - в село Медово до Ахелой. Отделно е получила като подаяние от майка си и брат си и вила в Черноморец. По завещание е станала и притежател на жилище на ул. " Княз Борис I " в центъра на Варна.

Проверка на медията сподели, че апартаментът, в който с тях е живял и самият Пейо, е бил добит от дамите напълно неотдавна. Той също е подаяние от баба Тона на Красимира и Габриела и се намира в ж.к. " Лазур “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР