Любопитна подробност около новата наркобанда в Бургаско разкриха отлично информирани

...
Любопитна подробност около новата наркобанда в Бургаско разкриха отлично информирани
Коментари Харесай

Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Митьо Очите!

Любопитна детайлност към новата наркобанда в Бургаско разкриха чудесно осведомени източници. Един от 8-те обвинени като част от разрушеното от ГДБОП ОПГ - Божидар Москов се оказа шурей на прочут бургаски предприемач, твърди flagman.bg. 25-годишният Москов, който по персонална карта живее в кв. „ Черно море”, е женен за дъщерята на Георги Дросев-Нели . Тя напълно скоро е родила дeте на Божидар и това бе употребявано от юриста му – опитният Иво Найденов като мотив да го измъкне от ареста.

Името на Георги Дросев нашумя преди няколко месеца. Тогава бургазлията навлезе съществено в охранителния бизнес, придобивайки 20% от „ Аркус-Сигурност” ООД. 48-годишният Дросев зае мястото на убития от гавазите на Божо Кравата гард на Митьо Очите – Александър Алексиев. Приживе Сашо Японеца притежаваше 40% от капитала на сдружението, в чийто маркетингов отдел работи несебърският необут Димитър Желязков. Реално дялът на Алексиев се разпределя сред Дросев и предприемача и общински консултант Бенчо Бенчев.

Част от очевидците против наркобандата пък оповестили, че Божидар Москов бил доста непосредствен със посочения от прокуратурата за водач на ОПГ-то Станислав Панайотов. Тачо и брачната половинка му даже кумували на сватбата на Москов и дъщерята на Дросев. По време на ареста си пък Божидар работел на трудов контракт като съветник за продажба на коли в друга от компаниите на тъста си.

Арестуваният бургазлия даже е съучастник на сватовете си в „ Дросева НН” ООД. Фирмата обгръща много необятен набор от услуги, а Божидар е с минимален дял в нея.

Припомняме, че 25-годишният Москов е апетитен за един от лейтенантите в разрушеното ОПГ. Според очевидци той се е занимавал с разпространение на марихуана, както и със събиране на парите от нередовните дилъри. Заедно с него с обвинявания от спецпрокуратурата се снабдиха още: Станислав Панайотов, Недялко и Емил Гетови, Дойчин Иванов, Димитър Йончев, Даниел Кичуков-Киндела и Боян Кабов-Бекира. Последният е пуснат под гаранция, откакто се съгласи да свидетелства против някогашните си съратници.

29-годишният помориец Дидо Киндела също е доста забавна фигура. Той е индивидът, при който Недялко Гетов води Димитър Димитров-Бабата след показния разстрел на наркобоса Иван Попов-Костов в края на 2015 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР