Любопитен детайл от семейния си живот разкри мегазвездата на Барселона

...
Любопитен детайл от семейния си живот разкри мегазвездата на Барселона
Коментари Харесай

Лео Меси: Дори синът ми ме нарича Меси

Любопитен подробност от фамилния си живот разкри мегазвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси. В изявление пред сръбския " Блиц " нападателят на каталунците разкрива, че около огромната му популярност и тълпите от почитатели, които вървят след него при обществените му появи, огромният му наследник Тиаго (5 г.) от време на време се обръща към него вместо с " баща " с " Меси ".

" Аз съм елементарен човек. Живея естествен фамилен живот. Понякога ми се желае да не съм по този начин прочут, с цел да можем да се разхождаме по улицата, без да ме стопират на всяка крачка за подписи. В къщи рядко приказваме за футбол, в случай че няма някакъв значим мотив обвързван с Барселона или Аржентина.

Да си родител е необикновено възприятие. Бащинството ме промени и това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало ", споделя Меси, който има още един наследник - Матео на 2 години. И двете деца са от дългогодишната му другарка Антонела Рокуцо, с която се венчаха през лятото в родния им Росарио.

Меси приказва и по футболни въпроси. Той признава, че треньорската специалност не го влече, а като собствен минус показва осъществяването на дузпи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР